Flaman kevätkauden päätös Friday Flamassa tänä perjantaina 25.5.

Jaa tämä kirjoitus

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Perjantaina 25. toukokuuta klo 21–02 juhlitaan Tanssistudio Flaman historian ensimmäisen kevätkauden päätöstä huikeissa tanssibileissä! DJ Papi tarjoilee kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit, ja alakerran tunnelmallisessa bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa!

Näissä bileissä luvassa on myös tanssiesityksiä; muun muassa Flaman show-ryhmä Flama Crew sekä twerk-ryhmä Bouncy Crew esiintyvät bileissä! Showtime on klo 22.30, joten tule ajoissa paikalle! Lisäksi luvassa on animationeita eli lyhyitä tanssinopetuksia sekä runsaasti vapaata tanssia!

Sisäänpääsy: 7 / 6 € (halvempi hinta Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä)

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Flama sijaitsee aivan Turun linnan lähellä osoitteessa Linnankatu 84. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta:http://www.foli.fi/. Flaman takana olevalla parkkipaikalla on tanssistudion osoitteella merkittyjä ilmaisia parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.

Tapahtuma on osa Jokisataman avajaiset 2018 -tapahtumaviikonlopun ohjelmaa.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä!

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin