Kesäkuun aikataulu on julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman kesäkuun aikataulu on nyt julkaistu! Aikataulu on voimassa 28.5.–1.7.2018. Kesäkuun tunnit tulevat varattaviksi ajanvarausjärjestelmäämme keskiviikkona 11.4. Kannattaa siis varata paikka haluamillesi tunneille etukäteen varausjärjestelmämme kautta.

Kesäkuun uutuustunteja ovat mm. Miran maanantain Voguing alkeet, Even tiistain Dancehall Queenstyle ja Commercial Dance -tunnit, sekä Tiian keskiviikon Broadway ja Latin Show -tunnit.

HUOM! Tiistai-iltojen klo 20.15–21.15 Dancehall Queenstyle -jatkotunnille on erillinen kurssi/tuntimaksu. 5 tunnin kokonaisuus maksaa 50 €. Mikäli et pääse kaikille kerroille yksittäisen tunnin erillishinta on 15 €/h. Tälle tunnille ei kelpaa sarjakortti maksuvälineenä. Lunasta paikkasi DHQ jatko -ryhmässä ostamalla kurssimaksu verkkokaupastamme.

Katso tuntikuvaukset täältä.

Saamme kesäkuuksi Flamaan viikkotunteja opettamaan Suomen dancehallin ykkösnimiin kuuluvan tanssin huippuammattilaisen Eve JaMamin! Hänen alkeis- ja jatkotason commercial dance- ja dancehall queenstyle -tunneista päästään nauttimaan Flamassa joka tiistai 29.5.-26.6.!

Evaleena ”JaMami” Vuorenmaa on opettanut katutanssi- ja showlajeja yli 15 vuotta. Hän opettaa viikkotunteja neljässä eri tanssikoulussa Tampereella, Ylöjärvellä ja Jyväskylässä ja käy myös säännöllisesti pitämässä tiivareita ympäri Suomea. Hän pitää kunnia-asianaan kouluttaa itseään lajissa jatkuvasti ja reissaa siksi huippuopettajien tiivareiden ja yksityistuntien perässä niin Suomessa kuin ulkomailla. Evelle on tärkeää pysyä ajan hermolla ja tarjota oppilailleen parasta. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää dancehall-tanssijaa/opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut. Evaleena luotsaa tällä hetkellä myös kahta esiintyvää ja kisaavaa dancehall-ryhmää, JaMam’s Catsia sekä Rumble Squadia.

Toinen uusi kesäopettajamme on Tiia Kerttula. Tiian tanssihistoria alkoi kymmenen vuoden iässä, jolloin hän innostui showtanssista. Sitä hän onkin jatkanut muiden tanssilajien ohella tähän päivään asti. Pian mukaan tulivat kilpatanssi, lavatanssit, sekä rock and swing -tanssit. Tanssiharrastus on vienyt pitkälle, ja nykyään hän opiskeleekin toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi.

Tiialla on opettanut usean vuoden ajan sekä lapsia että aikuisia. Opettajana hän on iloinen, ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen. Tunnit ovat monipuolisia ja haastavat oppilaita, mutta tunnelma on positiivinen ja kannustava. Tekemisen meininki ja tanssin ilo ovat tärkeimpiä asioita Tiian tunneilla.

Flamassa tanssitaan koko kesän ajan! Heinä- ja elokuun aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa kesätunneille Flamaan!

 

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin