Häävalssikurssi la 2.6. Flamassa

Jaa tämä kirjoitus

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme!

Tällä yhden kerran kurssilla harjoittelemme häävalssia. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta, eli nyt on hyvä tilaisuus tulla opettelemaan valssia kesän häitä varten! Myös kaasot, bestmanit, vanhemmat ja muut häävieraat lämpimästi tervetuloa!

Häävalssikurssi la 2.6. klo 11-12.30 (kesto 1,5 h)

Kurssin hinta on 25 e/hlö.
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku

Ilmoittaudu mukaan kurssille lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Kurssin opettajana toimii tanssinopettaja Tiia Kerttula.

Häätanssin yksityistunnit

Tanssistudio Flamasta voit tiedustella myös yksityistunteja häätanssiin. Myös muut tanssilajit, kuten foksin tai parisalsan opetus onnistuu, mikäli haluat häätanssiksi jotain muuta perinteisen valssin sijaan. Kysy lisää: [email protected] tai +358 44 240 7272 (Anna)

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!