Kevään aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Kevään 2023 aikataulumme on nyt julkaistu! Kevään aikataulustamme löytyy lähes sata erilaista viikkotuntia ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.  
Tanssistudio Flamalla on kaksi studiota: Linnankadun Flama (Linnankatu 84) ja Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15).

Studion kevätkausi alkaa maanantaina 9. tammikuuta ja päättyy 28. toukokuuta Ensimmäisellä viikolla meillä on luvassa tutustumisviikko, jolloin kaikki tunnit ovat tutustumishintaan 8 € / tunti! Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmästämme.

Koko kevään Anytime-kortilla tanssit rajattomasti koko kauden ajan niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Anytimen hintaan sisältyvät sekä drop-in-tuntimme että kurssimme (viikonloppujen workshopit eivät sisälly anytimeen). Hanki kevään Anytime-kortti nyt alennettuun 560 €:n early-bird-hintaan (norm. 610 €) verkkokaupastamme. Huomaa, että tarjous on voimassa vain 30.11.2022 asti!

Upea tanssikevät luvassa, olet sydämellisesti tervetullut tanssimaan Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

kevätkauden päätös

Kevätkauden päätösbileet 24.5.2024

Flaman kevätkauden päätöstä juhlitaan perjantaina 24.5. minkäs muunkaan kuin tanssin merkeissä! Illan aikana on luvassa urban kiz -workshop, sosiaalitanssia ja tanssiesityksiä.