Aloita vuosi tanssien Flamassa! Tutustumisviikko 8.–14.1. ja kevätkauden avajaistarjoukset

Kevätkauden ensimmäisellä viikolla 8.–14.1.2024 Flamalla on luvassa tutustumisviikko, jolloin kertamaksu kaikille drop-in-tunneille on tutustumishintaan 8 € / tunti! Tule rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja ja löydä itsellesi uusi kiva harrastus!

Jaa tämä kirjoitus

Kevätkauden alkamisen kunniaksi on mahdollista päästä tanssimaan alennettuun hintaan, kun avajaistarjoukset astuvat voimaan ja tutustumisviikko lähtee käyntiin.

Flaman kevätkauden avajaistarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 14.1.2024 asti verkkokaupassamme ja studioillamme. Korttien voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä käyttökerrasta, ei ostopäivästä.

Tutustumisviikon aikana osallistumismaksu kaikille drop-in-tunneille vain 8 €/tunti. Varmista paikkasi drop-in-tutustumistunneilla varaamalla paikka ajanvarausjärjestelmästämme.

Tervetuloa tanssimaan Flamaan

Tanssistudio Flama on rennon fiiliksen aikuisten tanssiyhteisö, jossa jokainen voi nauttia tanssista omana itsenään. Tunneillamme on innostava, positiivinen ja kannustava ilmapiiri.

Me ajattelemme, että liike ja tanssin ilo kuuluu jokaiselle sukupuoleen, ikään, kokoon tai taitotasoon katsomatta. Arvojamme ovat avoimuus, saavutettavuus, erilaisten ihmisten ja kulttuurien kunnioittaminen sekä yhteisöllisyys.

Kevään monipuolisesta aikataulustamme löytyy noin sata viikkotuntia 21 opettajan johdolla! Lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshopeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.

Kevään tuntivalikoimassa on mm. hip hopia, salsaa, bachataa, reggaetonia, dancehallia, twerkiä, balettia, nykytanssia, commercial dancea, itämaista tanssia, show burleskia, pilatesta, joogaa, urban kiziä, flamencoa, heelsiä ja paljon muuta.

Tervetuloa mukaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin