Miika ’Migi’ Hurnasen Hip hop -workshopit Flamassa la 27.1.

Tule tanssimaan groovaavaa hip hopia palkitun opettajamme Migin kanssa! Migi opettaa lauantaina 27.1.2024 kaksi workshopia: hip hopin alkeet ja hip hop keskitaso.

Jaa tämä kirjoitus

Migin suositut hip hop -workshopit koostuvat alkulämmittelystä, lajille ominaisten tekniikoiden ja liikkeiden harjoittelusta sekä koreografian ja liikekombojen tanssimisesta hip hop- ja R&B-musiikkiin.

Alkeisworkshopilla tutustutaan hip hopin perustekniikoihin ja tehdään lyhyttä tanssisarjaa. Workshop sopii kaikille, eli sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista osallistuaksesi.

Keskitason workshopilla pääpainona on koreografian opettelu ja työstäminen. Workshop sopii säännöllisesti hip hop -tunneilla käyneille ja lajin perustekniikat hallitseville.

Aikataulu la 27.1.2024:

12:00–13:30 Hip Hop, alkeet (90 min)
13:45–15:15 Hip Hop, keskitaso (90 min)

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
OhjaajaMiika ’Migi’ Hurnanen
Hinta: 22 € / workshop

Pukeudu workshopille rentoihin ja mieluiten hieman väljiin vaatteisiin, joissa on mukava olla. Pelkästään sisäkäytössä olleet tennarit ovat paras valinta jalkineiden suhteen. Mukaan kannattaa pakata myös oma juomapullo.

Tervetuloa tanssimaan 🧡

Lisätietoa workshopista: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Workshops

Häävalssikurssi la 12.5.

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme. Tällä yhden kerran kurssilla harjoittelemme häävalssia. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta, eli nyt