Tunnit ja workshopit vuodenvaihteessa 2023–2024

Tuntuuko joulutauko tanssimisesta tylsältä ajatukselta? Syyskausi päättyy 17.12., mutta se ei suinkaan tarkoita taukoa tanssimisessa! Flamalla tanssitaan drop-in-tunneilla ja workshopeilla myös vuodenvaihteessa.

Jaa tämä kirjoitus

Drop-in-tunnit (18.12.–7.1.)

Vuodenvaihteessa Flamalla tanssitaan drop-in-tunneilla muun muassa salsaa, show burlesquea, bachataa, reggaetonia, nykytanssia ja hip hopia. Tule ottamaan omaa aikaa joulupuuhien keskellä tai aloittamaan vuosi tanssien.

Katso aikataulu

Huom! Syyskauden Anytimen voimassaolo päättyy syyskauden loppuun 17.12. Vuodenvaihteen tunneille voi osallistua kertamaksulla ja sarjakorteilla.

Tonttutanssit 18.12.

Tip tap! Flaman suositut tonttutanssit tulevat taas! Laita tonttulakki päähän ja tule pitämään hauskaa ja laittamaan lanteet liikkeelle jouluisen musiikin tahtiin maanantaina 18. joulukuuta Rauhankadun Flamaan. Ohjelmassa on tonttusalsaa, tonttutwerkiä ja tonttureggaetonia.

Paikat tonttutansseihin varataan Flaman ajanvarausjärjestelmästä.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut

Xmas Burlesque -workshopit 20.12.

Tule aloittamaan joulunaika Mirka Saalin sensuelleilla burleskiworkshopeilla! Näillä workshopeilla tanssitaan jouluisen musiikin tahtiin, eikä teemaa ole unohdettu koreografioissakaan. Halutessasi voit pukea päälle jotain jouluista kohottamaan tunnelmaa. 🎄

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut

Parisalsa- ja twerk-workshopit 6.1.

Oletko miettinyt uuden tanssilajin aloittamista? Tammikuussa on mahdollista tulla tutustumaan parisalsaan ja twerkiin ennen kevään kurssien alkua.

Anna Ketopaikan parisalsan starttikurssi

Workshopilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa. Tämä workshop lähtee ihan alkeista.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut

Meri Niemen twerkin alkeisworkshop

Alkeisworkshopilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tunnin alussa lämmitellään, harjoitellaan tekniikkaa ja lopuksi harjoitellaan helppoa koreografiaa.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin