Flaman kevään 2024 aikataulu on julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman ensi kevään aikataulu on nyt julkaistu ja löytyy täältä.

Kevään monipuolisesta aikataulustamme löytyy noin sata viikkotuntia 20 opettajan johdolla ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshopeja, tanssibileitä ja -tapahtumia. Tanssistudio Flamalla on kaksi tanssistudiota: Linnankadun Flama (Linnankatu 84) ja Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15).

Flaman kevätkausi alkaa maanantaina 8. tammikuuta ja päättyy sunnuntaina 26. toukokuuta. Kevätkauden ensimmäisellä viikolla meillä on luvassa tutustumisviikko, jolloin kaikki drop-in-tunnit ovat tutustumishintaan 8 € / tunti! Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmästämme. Kursseille varataan paikka verkkokaupan kautta, ostamalla haluamasi kurssi verkkokaupastamme.

Koko kevään anytime-kortilla tanssit rajattomasti koko kauden ajan eli 8.1.–26.5.2024, niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Kevään anytimen hintaan sisältyvät sekä drop-in-tuntimme että kurssimme (viikonloppujen workshopit eivät sisälly anytimeen). Hanki kevään Anytime-kortti nyt alennettuun 570 €:n early-bird-hintaan (norm. 620 €) verkkokaupastamme. Early-bird-tarjous on voimassa vain 30.11.2023 asti. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat anytimen alennettuun hintaan.

Kevään aikataulusta löytyy mm. hip hopia, salsaa, bachataa, reggaetonia, dancehallia, twerkiä, balettia, nykytanssia, flamencoa, commercial dancea, itämaista tanssia, show burleskia, pilatesta, urban kiziä, heelsiä, joogaa ja paljon muuta!

Uskomattoman upea tanssikevät luvassa, olet sydämellisesti tervetullut tanssimaan Flamaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Uncategorized @fi

Flama Spring Show 2024

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssiesityksistä Turun Linnateatterissa, kun Flama järjestää huikean tanssishow’n!