Tilaa Flaman uutiskirje ja voit voittaa viiden kerran sarjakortin

Kiinnostaisiko sarjakortti Flaman drop-in tunneille? Tilaa Flaman uutiskirje nyt ja voit voittaa viisi maksutonta tanssituntia! 🤩

Jaa tämä kirjoitus

Arvomme sunnuntaina 9.4. kaikkien uutiskirjeemme tilaajien kesken viiden kerran lahjakortin Tanssistudio Flaman drop-in-tunneille!

Uutiskirjeessäämme kerromme alennuksista, tulevista workshopeista ja kursseista sekä Flaman ajankohtaisista kuulumisia. Kun tilaat uutiskirjeemme, et enää missaa yhtäkään kiinnostavaa workshopia tai unohtumatonta tapahtumaa! Lähetämme uutiskirjeitä suunnilleen joka toinen viikko, joten spämmistä ei tarvitse huolehtia. Voit kuitenkin halutessasi peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Tilaa uutiskirjeemme täältä: http://eepurl.com/da1ytT

Arvonnan säännöt

Liity Flaman uutiskirjelistalle 9.4.2023 klo 20 mennessä. Arvomme yhden viiden kerran sarjakortin kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken. Sarjakortti on käytössä kaikilla Flaman drop-in-tunneilla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan! 🤞

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tapahtumat

Tule mukaan paritanssien starttikursseillemme!

Aloita uusi hauska tanssiharrastus ja tule tutustumaan paritanssien starttikursseillemme! Paribachatan starttikurssi ke 26.7. Parisalsan starttikurssi su 30.7. Bachata Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin