Soolo- ja parisalsaworkshopit 29.4.

Jaa tämä kirjoitus

Ihanat Satu ja Roynet vierailevat Turussa Flamassa opettamassa salsaa lauantaina 29. huhtikuuta 2023!

Aikataulu la 29.4.2023
klo 11:45–13:00 sali 1: Salsa Ladies Style, keskitaso – Satu (75 min) / sali 2: Salsa Men’s Style, keskitaso – Roynet (75 min)
klo 13:15–14:45 Parisalsa, alkeisjatko/keskitaso – Satu & Roynet (90 min) 
klo 15:00–16:30 Parisalsa, keski/jatkotaso – Satu & Roynet (90 min)

Voit ilmoittautua ilman omaa paria, pidämme huolen paritasapainosta.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Varaa paikkasi tunneille ostamalla ne verkkokaupastamme:
– Salsa Ladies Style, keskitaso (Satu), 17 €
– Salsa Men’s Style, keskitaso (Roynet), 17 €
– Parisalsa, alkeisjatko/keskitaso (Satu & Roynet), 21 €
– Parisalsa, keski/jatkotaso (Satu & Roynet), 21 €

Mikäli haluat maksaa tunnit tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred tms.), ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected].

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä saman arvoisen lahjakortin studiollemme.

Roynet Perez
Roynet on kotoisin salsan synnyinsijoilta Havannasta, Kuubasta. Intohimo tanssiin syttyi jo varhain, ja hänen tanssijan uransa alkoi vuonna 2003. Roynetista tuli nopeasti kuubalaisen parisalsan mestari niin Kuubassa kuin muualla maailmassa ja hänet tunnetaan edelleen kotimaassaan lisänimellä “Monarca del casino”. Roynet on voittanut mm. kuubalaisen salsan Euroopan mestaruuden vuonna 2010.

Satu Annika
Tamperelainen tanssija ja tanssinopettaja Satu on tanssinut lapsesta asti. Hän aloitti tanssimisen hiphopista, siirtyen myöhemmin lattareiden pariin. Kiivaimmin Satun sydän sykkii salsalle, ja hän kehittää aktiivisesti osaamistaan treenaamalla ulkomailla ja Suomessa. Satu oli muun muassa vuoden Italiassa maailmalla suositun kuubalaisen Yeni Molinetin opissa, sekä esiintyi tämän show-ryhmässä. Vuosien saatossa Satu onkin muodostanut itselleen vahvan tanssitekniikan elegantilla tanssityylillä maustettuna.

Lisätiedot: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tapahtumat

Tule mukaan paritanssien starttikursseillemme!

Aloita uusi hauska tanssiharrastus ja tule tutustumaan paritanssien starttikursseillemme! Paribachatan starttikurssi ke 26.7. Parisalsan starttikurssi su 30.7. Bachata Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin