Kuubalainen Ray Herrera vierailee Flamassa perjantaina 10.2.2023 pitäen kolme drop-in-soolotuntia; illalla myös Friday Flama -sosiaalit!

Jaa tämä kirjoitus

Kuubalainen Ray Herrera vierailee perjantaina 10.2. Flama Linnankadulla. Nyt on erinomainen tilaisuus päästä kuubalaisen tanssinopettajan tunneille, eli lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aikataulu:

Klo 16:15–17:10 Soolosalsa, keskitaso

Klo 17:15–18:10 Salsaton, alkeet 

Klo 18:15–19:10 Rumba guaguanco, sopii keskitason salsaajille 

Varaa paikkasi tunneille ajanvarausjärjestelmästämme: www.flama.fi/ajanvarauskalenteri.

Yhden tunnin hinta on 14 €, yksi merkintä Flaman sarjakortista tai Flaman Anytime-kortti. 

Tuntien jälkeen klo 19:30 alkaen Flamassa on tuttuun tapaan luvassa myös Friday Flama -sosiaalit, jotka pidetään klo 19:30–23:30.

Sisäänpääsy: 7 € (maksu kortilla tai käteisellä)

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan sosiaalitanssista, musiikista ja ystävistä rennossa ilmapiirissä! Soittolistalta löytyy salsaa, bachataa ja kizombaa.

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattialle sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Ray Herrera on kuubalainen tanssija, joka on tanssinut 7 vuotta balettia Kuuban televisiossa, jonka mukana hän on päässyt monille kansainvälisille kiertueille Eurooppaan ja Latinalaiseen Amerikkaan huippukoreografien kanssa. Hän asuu tällä hetkellä Italiassa, jossa hän opettaa salsaa, rumbaa, reggaettonia ja afroa.

Ray Herrera is a Cuban dancer who has been dancing for seven years in the ballet of Cuban TV with which he made several international tours in Europe and Latin America with high-level choreographers such as Santiago Alfonso, director of the Tropicana cabaret in Cuba. He is currently living in Italy where he teaches classes of salsa, rumba, reggaeton and Afro. He has participated in the best congresses of Italy and part of Europe also in Asia.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin