Hip hop Workshops with Migi, Viktor & Filip, 11.2.2023 klo 12:00–14:30 Rauhankadun Flamalla!

Jaa tämä kirjoitus

Aika: lauantai 11.2.2023 klo 12:00–14:30
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Taso: Avoin taso
Hinta: 30 €

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kesto: 2,5 h (sis. 15 min tauon)
Workshopin sisältö:

  • Hip Hop – tekniikkaa ja harjoituksia (n. 45 min) – Migi
  • Freestyle (45 min) – Filip
  • Choreography (45 min) – Viktor 

Miika ”Migi” Hurnanen

Miika ”Migi” Hurnanen on turkulainen koreografi, tanssinopettaja ja tanssija. Hän aloitti tanssiharrastuksensa opiskellessaan Lahdessa ja kilpaili myös tanssiryhmässä. Tämän jälkeen hän alkoi tutkia ja harjoitella tanssia enimmäkseen yksin ja etsiä omaa tyyliään ja tapaa liikkua. Migi alkoi melko nopeasti opettamaan omia koreografioitaan ja tutustumaan enemmän hiphopin ja muiden street-lajien foundationeihin. Tunneillaan Migi korostaa grooven ymmärtämistä ja kannustaa oppilaita oman luontevan liikkeen löytämiseen.

Viktor Karlsson

Background: Dancer from Åland with a background in various styles. Past few years spent specializing in HipHop in Turku. Has participated in many different projects throughout the years, for example as a choreographer in Åbo Akademis Speksi, as dancer in Redramas music video and coordinating dance shows at local nightclubs.

Lisätietoja workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin