Twerk for Dummies! Merin twerkin alkeisworkshop lauantaina 15.10.2022

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 15.10.2022 klo 12:00–13:15 pidetään Merin twerkin alkeisworkshop Flaman uudella studiolla Rauhankadulla.

Nimensä mukaisesti workshop lähtee aivan alkeista, joten sinulla ei tarvitsee olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi workshopille.

Workshopin opettajana toimii Meri Niemi, ja workshop on suunnattu erityisesti aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta twerkistä.

Mitä: twerkin alkeisworkshop
Missä: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Milloin: lauantaina 15.10.2022 klo 12:00–13:15
Hinta: 17 €

Ota mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polvien suojaksi.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop verkkokaupastamme.

Jos haluat maksaa workshopin tyky-edulla, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi.

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä saman arvoisen lahjakortin studiollemme.

Tämä workshop on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Twerk

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Kolonialismin myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce-hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Meri Niemi

Twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Flaman TwerkMama Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta.

Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.

Lisätiedot ja kysymykset: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin