Mirka Saalin Reggaeton Show -kurssi 30.10.-11.12.2022 Rauhankadun Flamalla

Jaa tämä kirjoitus

Reggaeton Show -kurssilla tehdään koreografiaa, ja kurssin osallistujat pääsevät esittämään koreografian Flaman syyskauden päätösbileissä lauantaina 17. joulukuuta. Koreografia myös videoidaan lauantaina 17.12. iltapäivällä.

Show-ryhmän treenit pidetään sunnuntaisin 30.10.–11.12.2022 klo 15:45–16:45 (6 x 60 min)

Paikka
: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)
Taso: keskitaso
Hinta: 69 €
HUOM! Tämä kurssi ei sisälly syksyn 2022 Anytimeen.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Avoin taso
Avoimen tason kurssilla tarkoitetaan, että tunneille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunneille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä. Tällä hetkellä vetää koreografioi ja luotsaa Flaming Firecrackers -show burlesque -tanssiryhmää sekä latin-show -ryhmä Flama Crew´ta.

Lisätietoa kurssista: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin