Pauliinan uusi Heels-alkeiskurssi alkaa huomenna tiistaina 26. huhtikuuta, ilmoittaudu mukaan nyt!

Jaa tämä kirjoitus

Tervetuloa mukaan Heels-alkeiskurssillemme!

Kurssilla käymme läpi heels-tekniikkaa aivan alusta lähtien. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta heels-tunneista. Opettelemme myös koreografiaa, jossa päästään heittäytymään ja fiilistelemään yhdessä! Kurssin jälkeen korkkareilla kävelysi ja tanssimisesi on varmempaa ja osaat tunnistaa heels-tekniikan peruselementtejä.

Heels-alkeiskurssi tiistaisin 26.4.–7.6.2022 klo 16:15–17:15

Kurssin opettajana toimii Pauliina Latva.

Kurssi pidetään Pikku-Flamassa, osoitteessa Eerikinkatu 38, 20100 Turku.

Kurssi koostuu seitsemästä 60 minuutin pituisesta opetuskerrasta.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Mikäli sinulla on Flaman kevään 2022 Anytime -kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse info@flama.fi.

Opettaja: Pauliina Latva

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija ja tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Vuosien varrella hän on harjoitellut monipuolisesti eri tanssilajeja, joista hän on saanut vaikutteita tämän hetkiseen liikekieleensä. Opiskellessaan tanssia New Yorkissa vuonna 2016 hän inspiroitui erityisesti Heels -tekniikasta, jonka pariin hän on erityisesti syventynyt viime vuosina. Lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä tanssijana että koreografina.

Opettajana hän on läsnäoleva ja kannustava. Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Tanssinopetustyössään hän on tällä hetkellä kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden ja yhteenkuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

Lisätietoa kurssista saat lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin