Joululahjaksi tanssin iloa – Flaman joulutarjoukset ja lahjavinkit

Jaa tämä kirjoitus

Joulu lähestyy! Ilahduta tänä jouluna lahjalla, joka antaa iloa, energiaa ja hyvää oloa pitkäksi aikaa! Anna rakkaallesi, perheenjäsenellesi tai ystävällesi ihana ja ekologinen tanssilahja! Flaman sarjakorttitarjoukset ja lahjakorttivinkit:

HUOM! Verkkokaupassa tilauksen tehdessäsi kirjoita ”Tilauksen lisätiedot” -viestikenttään lahjan saajan nimi, ja mikäli haluat saada lahjakortin/sarjakortin postitse toimitettuna kotiisi. Lahjakortin voimme lähettää myös PDF:nä sähköpostiisi. Mikäli haluat postitse pahvisen lahjakortin tai sarjakortin toimitettuna kotiisi, tilaa lahja viimeistään keskiviikkona 16.12.2020.

Sarjakorttien lisäksi Flama-tuotteet ovat myös oiva lahjaidea. Hanki itsellesi tai läheisellesi lahjaksi Flaman tanssitoppi, huppari tai kangaskassi tulevaa tanssikautta varten:

Flama-tuotteet ovat ostettavissa ja noudettavissa studioltamme toimistomme aukioloaikoina. Vaihtoehtoisesti voit ostaa tuotteet myös verkkokaupastamme, jolloin saat ostamasi tuotteet seuraavan kerran tullessasi studiollemme.

Tarjoukset voimassa 20.12.2020 asti!

Lisätiedustelut: info@flama.fi Flamalta löydät laajan valikoiman eri tanssilajeja moneen makuun sekä myös kehonhuoltoa. Tutustu myös Flaman kevään viikkokalenteriintuntitarjontaan sekä online-tunteihin! Tervetuloa tanssimaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin