Parisalsan yksityistunti kahdelle

Tunnin kestävä parisalsan alkeistason yksityistunti kahdelle henkilölle. Jos ostat tunnin lahjaksi, kirjoita ”Tilauksen kommentit” -kenttään lahjakortin saajan nimi. Täytäthän saman nimen myös tulostamaasi lahjakorttiin.

 

70,00 

Categories ,

Kuvaus

Tunnin kestävä parisalsan alkeistason yksityistunti kahdelle henkilölle.

Parisalsatunneilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon perusaskeleet, kuvioita, rytmiikkaa sekä viemisen ja seuraamisen perusteita. Parisalsa on vauhdikasta ja iloisen leikkisää paritanssia, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin tyylittelyihin.

Yksityistunti on erinomainen tapa antaa yhteistä aikaa esimerkiksi omalle puolisollesi, vanhemmillesi tai vaikka tuttavapariskunnallesi. Ostettuasi tunnin saat sähköpostiisi ladattavan PDF-lahjakortin, jonka voit tulostaa.

Jos ostat tunnin lahjaksi, kirjoita ”Tilauksen kommentit” -kenttään lahjakortin saajan nimi. Täytäthän saman nimen myös tulostamaasi lahjakorttiin.

Tunti pidetään tanssistudio Flaman tiloissa. Tunnin ajankohta sovitaan erikseen. Voit tiedustella sopivia aikoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].