Twerkin alkeiskurssi Flamassa lauantaina 19. tammikuuta

Jaa tämä kirjoitus

Oletko aina halunnut oppia twerkkaamaan, mutta sinulla on kaksi vasenta pakaraa? Ei hätää, Tanssistudio Flama ylpeänä esittää: Twerk for Dummies eli twerkkauksen alkeiskurssi tammikuussa Turussa!

Mitä: Twerkin alkeisworkshop
Missä: Tanssistudio Flama (Linnankatu 84, Turku)
Milloin: lauantaina 19.1.2019 klo 13.30–14.45

Bootylicious – twerk-tekniikoita, ei koreografiaa (75 min)
Bootylicious on tunti täynnä sheikkauksia, heristyksiä, poppauksia ja pyllynpyörityksiä. Tunnilla keskitytään twerkin perusasentoihin ja erilaisiin pyllyttelytekniikoihin, eikä tehdä koreografiaa. Täyttä tykitystä alusta loppuun, eikä hikoilulta vältytä!

Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta osallistuaksesi tunnille!

Hinta: 15 €

Lunasta paikkasi workshopille ostamalla workshop verkkokaupastamme.

Ota mukaasi tunneille polvisuojat tai esim. säärystimet polvien suojaksi. HUOM! Workshopit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Workshopien opettajana toimii twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Flaman TwerkMama Meri Niemi. Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta.

Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.

TWERK

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk on mukaansatempaavaa ja hauskaa, ja tunnilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla. Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä muutamia lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä, ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää koko fyysistä kuntoa: erityisesti selkä-, reisi-, pakara- ja vatsalihaksia.

Lisätiedot ja kysymykset: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin