Tanssijan kehonhuolto -workshop Flamassa su 13.1.

Jaa tämä kirjoitus

Tanssijan kehonhuolto -workshop on tarkoitettu kaiken tasoisille tanssijoille/tanssin harrastajille, jotka haluavat kehittää omaa kehotietoisuuttaan ja saada käytännön vinkkejä liikkuvuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Aika: sunnuntai 13.1.2019 klo 11.30-13.30
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, Turku
Hinta: 25 / 20 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Lunasta paikkasi kurssille ostamalla se verkkokaupastamme:
Normaalihintainen kurssimaksu
Alennettu kurssimaksu (opiskelija-, eläkeläis- tai työttömyystodistus esitettävä studiolla)

Tunti on opetuksellinen ja sisältää käytännön harjoitteiden lisäksi keskustelua osallistujien ja ohjaajan kesken. Tavoitteena on tehdä kehonhuolto-harjoitteista tehokkaita ja turvallisia.

Workshopin alussa tutustutaan erittäin lyhyesti ihmisen perusanatomiaan ja fysiologiaan. Alustuksen jälkeen tehdään ohjattu koko kehoa herättelevä alkulämmittely, joka sisältää myös tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita. Lämmittelyn jälkeen käydään läpi ensin dynaamisia liikkuvuusharjoitteita koko keholle, jonka jälkeen siirrytään staattisiin toistettaviin venytyksiin.

Workshopille varusteeksi mukava ja rento vaatetus. Ota mukaasi myös keskikokoinen käsipyyhe. Halutessasi voit ottaa mukaan myös muistiinpanovälineet.

Workshopin pitää Flaman oma tanssinopettaja Pauliina Latva, joka on tanssinopettajan ja tanssijan töiden lisäksi fysioterapeuttiopiskelija (AMK) ja Personal Trainer.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin