Hanna Heinosen ConfiDance & Fascial-äänimaljarentoutus -tiiviskurssi sunnuntaina 11. marraskuuta

Jaa tämä kirjoitus

Sunnuntaina 11. marraskuuta Tanssistudio Flamassa on luvassa tanssi- ja kehonhuolto-workshopit Hanna Heinosen johdolla! Ohjelmassa on vauhdikas tanssitunti ConfiDance, jonka jälkeen rauhoitutaan Fascial-harjoitteiden ja äänimaljojen pariin. Päivän aikataulu näyttää seuraavalta:

Sunnuntai 11.11.
klo 11:30–12:30 ConfiDance
klo 12:45–13:45 Fascial & äänimaljarentoutus

Hinnat:
1 tunti: 12 e
2 tuntia: 20 e

Varmista paikkasi tiiviskurssin tunneille lähettämällä viestiä osoitteeseen info@flama.fi.

CONFIDANCE
ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa on vaikutteita eri tanssityyleistä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunti korostaa erityisesti mimmipoweria ja kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on.

FASCIAL
Fascial on liikkuvuuden ja liikkeen hallinnan harjoittelua. Faskia on kudos, joka ei juurikaan veny, mutta sen merkitys liikkuvuuden, liikkeen säätelyn ja voimantuoton kannalta on erittäin tärkeä. Laajoja liikeratoja suosiva hidas dynaaminen harjoittelu on perusteltua, sillä pyrimme parantamaan sidekudoksen eli faskian liikkuvuutta.

Aktiivisen ja toiminnallisen liikkuvuusharjoittelun tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Fascial-harjoittelussa tärkeää on myös oikeiden alkuasentojen ja linjauksien harjoittelu, syvän tuen harjoittaminen sekä kehotietoisuuden lisääntyminen ja rentoutuminen. Hengityksellä on tärkeä rooli harjoittelussa ja yhdistämme sen osaksi liikkeitä.

Ota tunnille mukaan lämpimät ja joustavat vaatteet ja vesipullo. Jumppamattoja löytyy valmiiksi studioltamme, joten oma matto ei ole välttämätön.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS
Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito, joka perustuu äänimaljojen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Myös maljojen kaunis ikiaikainen ääni kuljettaa mielemme ja ajatuksemme toiseen aikaan ja maailmaan. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksessa saat ottaa mukavan asennon matolla ja vaan olla.

HANNA HEINONEN
Hanna Heinonen on personal trainer, koulutettu hieroja, toimintaterapeutti, ryhmäliikunta- sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Hanna löysi tanssin ilon 14-vuotiaana aloitettuaan itämaisen tanssin harrastuksen ja on sen jälkeen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Hannan tunneilla tärkeää on liikkumisen ilo sekä itsetunnon parantaminen ja omasta kehostaan nauttiminen.

Lisätietoa Hannasta löydät hänen Facebook-sivultaan ja tiiviskurssista pääset vinkkaamaan myös ystävillesi Facebook-tapahtumamme kautta: https://www.facebook.com/events/343586689717716/.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin