Nykytanssi ja liikeimprovisaatio -tiiviskurssi 7. lokakuuta

Jaa tämä kirjoitus

Maria Kinnusen Nykytanssi ja liikeimprovisaatio -tiiviskurssi Flamassa (Linnankatu 84) sunnuntaina 7.10.2018 klo 11:00–13:45.

klo 11:00–12:30 Nykytanssi
Tunnilla tehdään erilaisia nykytanssitekniikan harjoituksia rennolla otteella, keskittyen esimerkiksi liikkeen virtaavuuden etsimiseen sekä painovoiman hyödyntämiseen liikkeessä. Tutustutaan myös lattiatyöskentelyyn sekä tehdään tilassa liikkuvia liikesarjoja vaihtelevaan ja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunnin lopuksi opetellaan koreografiaa, jossa kootaan yhteen tunnilla opittuja asioita sekä keskitytään tanssin musikaalisuuteen ja ilmaisullisuuteen. Tunnille ovat tervetulleet kaikki vasta-alkajista kokeneempiinkin tanssijoihin.

klo 12:45–13:45 Liikeimprovisaatio
Improvisaatiotunnilla tutkitaan liikkeen monia mahdollisuuksia ohjattujen improvisaatiotehtävien ja -harjoitusten avulla sekä rohkaistaan osallistujia löytämään oma luovuutensa kannustavassa ja avoimessa ilmapiirissä. Liikkeelle lähdetään muun muassa tutkimalla erilaisia liikelaatuja sekä hyödyntämällä mielikuvaharjoituksia, ja tunnilla liikutaan sekä yksin että parin kanssa tutustuen myös kontakti-improvisaatioon helppojen harjoitteiden kautta. Tunti sopii kaikille liikkeestä kiinnostuneille eikä vaadi aikaisempaa tanssikokemusta; jokainen on tervetullut omana itsenään!

Hinnat:
Nykytanssi-workshop (1,5h): 15 €
Liikeimprovisaatio-workshop (1 h): 12 €
Molemmat workshopit yhteishintaan: 25 €

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Kurssin opettaja: Maria Kinnunen

Maria aloitti tanssitaipaleensa 7-vuotiaana nykytanssin parissa, ja rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti vuonna 2016, jolloin hän valmistui tanssijaksi (BA Contemporary Dance) Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance -korkeakoulusta.

Erilaiset opettajat, tanssilajit ja –tekniikat ovat muovanneet Marian käsitystä tanssista vuosien varrella, ja Mariaa kiehtoo tanssissa erityisesti liikkeen loputtomat mahdollisuudet, hetkeen heittäytyminen ja vapaus. Tunneillaan Maria haluaa tarjota oppilailleen tilan liikkua, oppia ja oivaltaa yhdessä sekä mahdollisuuden nauttia tanssista kannustavassa ilmapiirissä. Jokainen on tervetullut omana itsenään!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin