Forrón alkeiskurssi Felipen ja Annariikan kanssa Flamassa lauantaina 28. heinäkuuta!

Jaa tämä kirjoitus

Forró on brasilialainen paritanssi, jota tanssitaan läheisessä tanssiotteessa. Forrón perusaskel on yksinkertainen ja helppo oppia, vaikka itse forróa on olemassa montaa eri tyyliä, hitaampaa ja nopeampaa. Tärkeintä on kehon rentous, tanssista ja musiikista nauttiminen, forrón rytmi ja hyvä kontakti tanssijoiden välillä.

Aika: lauantai 28.7.2018 klo 11.30-13.30 (2h)
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84
Kurssin hinta: 25 e / 20 e (opiskelijat, eläkeläiset)

Ilmoittaudu mukaan kurssille: [email protected]

Et tarvitse omaa paria tai aikaisempaa tanssikokemusta osallistuaksesi. Kaikki ovat tervetulleita!

Opettajat: Felipe Morato ja Annariikka Kyllönen
Felipe ja Annariikka opettavat brasilialaista paritanssi Forróa. He opiskelivat Forróa Brasiliassa sekä tanssia ja somatiikkaa Suomessa. Opettaessaan he käyttävät somaattisia periaatteita ja harjoitteita tukeakseen oppimista, tuoden samalla lisää tietoisuutta tanssin sisäisestä kokemuksesta, yhteydestä tanssipariin sekä kehotietoisuutta. Yhdistettynä hyvään Forrón tanssitekniikkaan, nämä elementit mahdollistavat enenevissä määrin ilon ja mielihyvän kokemisen tanssissa.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!