Viikonlopun huikea tapahtumakattaus – Friday Flama Halloween Edition, Parisalsan starttikurssi ja Salsa Styling à la Matias Löyttyniemi!

Jaa tämä kirjoitus

Tuleva viikonloppu on Flamassa jälleen erittäin tapahtumantäyteinen! Viikonlopun avaa perjantaina Friday Flaman Halloween Edition, jota juhlitaan klo 21–02 bachatan, semban, kizomban, reggaetonin ja salsan rytmeissä Flaman kahdessa salissa! Lauantaita voi saapua viettämään parisalsan starttikurssille tai akrobatian ja käsiseisonnan tiiviskurssille, kun taas sunnuntaina pääsemme jälleen nauttimaan upean Matias Löyttyniemen opetuksista, tällä kertaa Salsa Styling -tiivarissa.

Varaa paikkasi tiivareille laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] Lisätietoja tapahtumista saat vielä alta.

Perjantai 27.10.

Friday Flama Halloween Edition

Hui! Friday Flama -bileet ovat taas täällä, ja tällä kertaa juhlitaan halloweenia! Pue siis yllesi karmivimmat kuteesi ja tule pitämään hauskaa Thriller-tunnelmissa Tanssistudio Flamaan perjantaina 27.10. klo 21–02.

Tällä kertaa DJ:ksemme saapuu Helsingistä Matias Löyttyniemi/timbero.fi, joka tarjoilee kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit yläkerrassa. Alakerran intiimissä bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa.

Friday Flama -tanssi-iltaa vietetään Flamassa joka toinen perjantai-ilta klo 21–02.

Sisäänpääsy: 7 / 6 € (halvempi hinta Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä)

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista, käy kutsumassa kaverisikin mukaan. Tervetuloa nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä! ♥

Lauantai 28.10.

Parisalsan starttikurssi

Haluaisitko oppia tanssimaan ihanaa parisalsaa? Tule mukaan parisalsan starttikurssille lauantaina 28.10. klo 11–13 Tanssistudio Flamaan. Tämä kahden tunnin mittainen tiiviskurssi on tarkoitettu aivan aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta parisalsasta. Aloita uusi mukava harrastus ja tule pitämään hauskaa kanssamme!

Kurssilla harjoitellaan parisalsan perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita ja viennin ja seuraamisen tekniikkaa. Kurssin opettajana toimii Anna Tolppa.

Hinta: 25 € / 20 € (opiskelijat, eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parisi kanssa. Tunnilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille.

Tervetuloa mukaan! 🙂

Akrobatia ja käsilläseisonta -tiiviskurssi

Tule mukaan harjoittelemaan akrobatiaa ja käsilläseisontaa lauantaina 28.10. klo 13–15 Sara Nurmisen ohjauksella.

Kurssilla tehdään monipuolisia akrobatiaharjoituksia ja käsilläseisontaa vahvistavia harjoitteita erilaisista käsillä käynneistä lähtien oman tason mukaiseen käsilläseisontaan. Kurssille osallistuakseen olisi hyvä pystyä seisomaan käsillään tukea vasten.

Hinta: 25 € / 20 € (opiskelijat/eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Sunnuntai 29.10.

Salsa Styling à la Matias Löyttyniemi

Tule mukaan Matias Löyttyniemen tiiviskurssille Tanssistudio Flamaan sunnuntaina 29.10. klo 12.45–16!

– klo 12.45–14.15 soolosalsa styling, keskitaso 1,5h
– klo 14.30–16.00 parisalsa styling, keskitaso 1,5h

Tällä kertaa hypätään salsan tyylittelyjen maailmaan ja tehdään tanssistamme mehukkaampaa ja tyylikkäämpää! Ensimmäisellä puoliskolla keskitytään omaan tekniikkaan ja tekemiseen, toisella puoliskolla sovelletaan sitä parityöskentelyyn. Molemmille tunneille osallistumista suositellaan vahvasti, niin viejille kuin seuraajillekin! Tunnit vaativat salsan perusteiden osaamista, eli vähintään vuoden verran harrastaneille.

Matias on pidetty opettaja, jonka opetuksessa korostuvat tanssin ilo ja musiikintulkinta. Opetuskokemusta hänellä on yli kymmenen vuoden ajalta, lukuisista tanssikouluista ympäri Suomea. Opettajana hänelle on tärkeää, että ihmiset oppivat tanssin idean ja tekniikan, koska silloin päästään nauttimaan tanssimisesta täysin siemauksin!

Lisätietoa Matiaksesta: http://www.timbero.fi/

Hinta: 15€/1,5 h tunti eli 30 €/molemmat tunnit

Ilmoittaudu tanssikurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin