Paribachata Sensual

Haluatko kertoa tunnista muille?

Bachata Sensual on Espanjassa syntynyt bachatan tyylisuunta, jonka kehittäjinä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Korke oppi Dominikaanisesta tasavallasta tulevan bachatan perusteet vuonna 1998 ja lähti silloin kehittämään omaa tanssityyliään ottamalla tanssiinsa liikkeitä brasilialaisesta zoukista. Bachata on musiikillisesti ja tanssillisesti todella monipuolinen ja täynnä tunnetta.

Tällä tunnilla pääset sisälle siihen, mikä sensual bachatan tekee niin suosituksi maailmalla. Et saa tunnilla pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin. Oma pari ei ole välttämätön, koska tunnilla toimii parinvaihto.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!