Heels

Haluatko kertoa tunnista muille?

Heels -tunnilla opetellaan tanssimaan korkokengillä luonnollisesti ja itsevarmasti!

Tunnilla perehdytään korkotyöskentelyn perusteisiin, kuten kävelyyn ja käännöksiin. Alkulämmittelyn jälkeen käydään läpi teknisiä elementtejä kävely- ja lattianpoikkiharjoitteiden muodossa. Tunnin lopuksi keskitytään koreografian kautta heittäytymiseen ja eläytymiseen.

Aikaisempaa kokemusta korkokengillä tanssimisesta ei tarvitse olla. Ota tunnille mukaasi omat tanssikorkokengät. Tunneille voi osallistua halutessaan myös ilman korkoja.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!