Ensi viikon lauantaina tanssitaan American Tribal Style® -vatsatanssia!

Jaa tämä kirjoitus

Tervetuloa lauantaina 18.11. tanssimaan American Tribal Style® -vatsatanssin tiiviskurssille klo 13.30–15.30 tanssistudio Flamaan! American Tribal Style® on improvisaatioon perustuvaa ryhmätanssia, jossa tanssiliikkeet jaetaan hitaisiin sekä nopeisiin liikkeisiin. Kurssilla tutustutaan ATS®:n perusliikkeisiin, joilla saa hyvin käsityksen tästä ylväästä tanssityylistä. Tunnilla opetellaan sekä hitaita että nopeita liikkeitä ja erityylisiä käsiliikkeitä. Tribal Fusion -vatsatanssi on muodostunut omaksi lajikseen ATS®:stä.

Kurssin opettajana toimii Flamassakin Tribal Fusion -vatsatanssia opettava Amanda Nousiainen!

Kurssin hinta on 25 €. Ilmoittaudu kurssille 16.11. mennessä osoitteeseen info@flama.fi.

Kutsu myös kaverisi mukaan tapahtumaan Facebookissa.

Muistathan myös, että tulevana viikonloppuna vietetään isänpäivää? Ilahduta isänpäivänä tanssi-lahjalla ja anna lahjaksi yhteistä aikaa tanssin parissa! Flaman parisalsan alkeistason yksityistunnit ovat nyt alennushintaan 30€/h (norm. 50€). Tarjoushinta on voimassa 6.11.–13.11. välisenä aikana tehdyistä varauksista.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

kevätkauden päätös

Kevätkauden päätösbileet 24.5.2024

Flaman kevätkauden päätöstä juhlitaan perjantaina 24.5. minkäs muunkaan kuin tanssin merkeissä! Illan aikana on luvassa urban kiz -workshop, sosiaalitanssia ja tanssiesityksiä.