Cano Monroyn Heels- ja Reggaeton-workshopit 4.5.2024

Lauantaina 4. toukokuuta saamme Flamaan vierailulle upean meksikolaisen ammattitanssijan, tanssinopettajan ja koreografin, Cano Monroyn!

Jaa tämä kirjoitus


Aikataulu lauantaina 4.5.2024

11:00–12:30 Heels Stage Performance Temptation, avoin taso (90 min)
12:45–14:15 Reggaeton Sensual, keskitaso (90 min)

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, Turku)
Hinta: 25 € / workshop tai 45 € / molemmat workshopit

Cano Monroy

Cano Monroylla on 14 vuoden kokemus ammattitanssijana, koreografina ja tanssinopettajana työskentelystä Meksikossa, USA:ssa ja Euroopassa. Hän on esiintynyt lukuisissa suurissa produktioissa ja kansainvälisillä festivaaleilla, ja tanssinut muun muassa Daddy Yankeen, Ivy Queenin sekä muiden reggaeton-artistien musiikkivideoilla ja useiden artistien (Kaija Koo, Dulce Maria, Maite Perroni jne) kanssa. Hän on myös työskennellyt ja esiintynyt mm. Adidakselle, Latin billboardsissa, Suomen kansallisoopperassa ja työskennellyt myös mallina muotinäytöksissä koroissa. Hän on asunut nyt jo muutaman vuoden Suomessa, mutta on muuttamassa tämän kevään jälkeen Los Angelesiin. Nyt on kannattaa siis tarttua tilaisuuteen ja osallistua hänen ainutlaatuisille tunneilleen ennen hänen lähtöään Suomesta.

Heels Stage Performance Temptation

“As we should know, there are an infinite number of ways to dance, but in this block we will focus on expressing sensuality and passion on stage when dancing in heels. We will use slow and sexy music to explore and do different qualities of movement.

The class begins with a warm-up, exercises to explain the technique, which is what is needed to dance on stage, and a small choreography that unites all the elements that we handle during the class.”

Lisätiedot workshopista: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Workshops

Häävalssikurssi la 12.5.

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme. Tällä yhden kerran kurssilla harjoittelemme häävalssia. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta, eli nyt