Dancehall-ryhmämme Falla Flame etsii uusia tanssijoita!

Tanssistudio Flaman Dancehall-tanssiryhmä Falla Flameen uusia jäseniä keväälle 2024. Tervetuloa treenaamaan tavoitteellisemmin, hae mukaan nyt!

Jaa tämä kirjoitus

Falla Flame on Flaman esiintyvä dancehall-tanssiryhmä. Dancehall on jamaikalainen katutanssityyli, josta ei asennetta puutu! Falla Flamen akrobaattiset sekä itsevarmuutta ja voimaa uhkuvat koreografiat eivät jätä ketään kylmäksi.

Falla Flame esiintyy esimerkiksi tapahtumissa, juhlissa, opiskelijabileissä sekä musiikkivideoillaa. Ryhmää luotsaa kevätkaudella 2024 Japs.

Milloin ryhmä treenaa?

Ryhmä treenaa Japsin johdolla keskiviikkoisin 28.2.22.5.2024 klo 19:15–20:10 Flama Linnankadulla. Treenejä ei pidetä vappuna 1.5.2024.

Kevään 2024 kausimaksu on 120 €. Kaikki tanssiryhmiin kuuluvat saavat lisäetuna 40 €:n suuruisen alennuksen Flaman kevään 2024 Anytimesta.

Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista myös viikkotunneille.

Kuka voi hakea ryhmään?

Voit hakea ryhmään, mikäli sinulla on tanssitaustaa dancehallista, reggaetonista, twerkistä tai esim. hip hopista. Innostus ja aito motivaatio oppimiseen ja dancehall-kulttuuriin on kaikkein tärkeintä. Koulutusryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja edellyttää täysipainoista sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. Ikäraja ryhmään on K-18.

Miten haen ryhmään?

Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haluat hakea ryhmään. Kerro myös tanssiharrastustaustasi. Lähetä motivaatiokirje 15.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@flama.fi. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi, sen ei tarvitse siis olla juuri dancehall. Videon lähettäminen on vapaaehtoista.

Tutustu Falla Flameen Instagramissa

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin