Soolo- ja parisalsaworkshopit la 25.3.

Jaa tämä kirjoitus

Aurinkoinen kuubalaisen salsan ammattilainen Matias Löyttyniemi vierailee Flamassa opettamassa lauantaina 25. maaliskuuta!

AIKATAULU 25.3.2023

  • klo 11:45–13:00 Soolosalsa, keskitaso (75 min)
  • klo 13:15–14:45 Kuubalainen parisalsa styling, keskitaso (90 min)
    Kuubalainen parisalsa on parhaimmillaan mahtavaa dialogia, jossa parin välillä kulkee jatkuvasti ideoita ja leikittelyjä. Jos normitanssi parin kanssa sujuu mukavasti, mutta jotain ihanaa ja makeaa tyylittelyä kaipaisi sinne sekaan, tämä workshop on juuri sinua varten! Workshop sopii vähintään tasolla 2 tanssiville.
  • klo 15:00–16:30 Kuubalainen parisalsa, keskitaso (90 min)
    Workshop sopii vähintään tasolla 2 tanssiville.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:

Soolosalsa, keskitaso, 17 €
Parisalsa styling, keskitaso, 21 €
Parisalsa, keskitaso, 21 € 

Huom! Paritunneille on paikkoja viejille ja pareille, yksin ilmoittautuvia seuraajia pyydämme toistaiseksi ilmoittautumaan jonoon sähköpostitse: [email protected] Sitä mukaa kun paritasapaino sallii, voimme vahvistaa jonossa oleville seuraajille paikkoja paritunneillemme.

Mikäli haluat maksaa workshopit osittain tyky-edulla (E-passi, Smartum, Edenred tms), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä saman arvoisen lahjakortin studiollemme.

MATIAS LÖYTTYNIEMI

“Löysin kuubalaiset tanssit 14-vuotiaana, ja viimeiset kymmenen vuotta olen opettanut sekä esiintynyt ympäri Suomea. Lähimpänä sydäntäni on tanssin ja musiikin suhde, ja sitä olen välittänyt niin perinteisillä tanssitunneilla kuin tanssijoille suunnatuilla luennoillakin! Parin välinen yhteys on toinen minulle tärkeä teema, ei pelkästään viennin ja seuraamisen vaan vartalonliikkeen, tanssillisen dialogin ja leikittelyn tasoilla. Minulle on tärkeää, että tanssitunneillani päästään aina tekniikan kautta kiinni itse tekemiseen ja tanssista nauttimiseen!

Vuonna 2012 aloitin musiikkitieteen opinnot Helsingin Yliopistossa, pääintresseinä musiikin suhde kulttuuriin, identiteetteihin ja tanssiin, erityisesti kuubalaisen musiikin ja tanssin kontekstissa. Opinnot ja tanssinopetus ovat kasvaneet sen jälkeen yhteen, ja monet niin musiikkitieteen kuin kasvatustieteenkin teemat ovat tulleet mukaan pedagogiikkaani.”

Lisätietoja workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin