Yarima Rodriguezin Salsa Ladies Style & Son -workshopit Flamassa 15. lokakuuta

Jaa tämä kirjoitus

Havana Rakatanin solistitanssijatar Yarima Rodriguez saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja Tanssistudio Flamalle lauantaina 15.10.2022! 💎

Yarima Rodriguez Valenciano on Kuuban kuuluisimman tanssiryhmän Havana Rakatanin päätanssija, jonka moni tunnistaa muun muassa Havana de Primeran sekä Alain Perezin musiikkivideoilta. Hän on esiintynyt ympäri maailmaa, ja osa on saattanut bongata hänet myös uusimman James Bond-elokuvan tanssijattarena. Yarima on naisellisen tyylin kuningatar. Hänen tekniikkansa, käsienkäyttönsä ja ilmaisunsa on poikkeuksellisen upeaa. On todella harvinainen tilaisuus päästä tämän tason opettajan oppiin. Nyt hän saapuu yllätysvierailulle Suomeen ja Flamalle opettamaan meille kuubalaisen naisellisen liikekielen saloja!

Havana Rakatanin tyyli on maailmankuulua, siinä yhdistyvät kuubalaisten perinnetanssien tekniikka sekä liikkeiden näyttävyys ja vaivaton toteutustapa. Tasosta riippumatta jokainen voi oppia Yarimalta ja saada omaan tanssiinsa eleganttia naisellisuutta, kaunista ilmaisua sekä ripauksen ”suurten esiintymislavojen näyttävyyttä”. On todella harvinainen tilaisuus saada tämän tason opettaja pitämään meille workshoppeja!

Flamalla Yarima opettaa lauantaina 15.10. seuraavat keskitason workshopit:

klo 13:30–15:00 Salsa Ladies Style – Feminiinisen liikekielen salaisuudet, käsien ja vartalon käyttö (täynnä!)

klo 15:15–16:45 Son Femenina – Rakatanin näyttävään tyyliin toteutettu son-koreografia

Paikka: Flama Linnankatu, Linnankatu 84, 20100 Turku

EARLY-BIRD -hinta (voimassa 5.10. asti): 30 €/90 min workshop
Hinta 5.10. jälkeen: 35 €/90 min workshop

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
Salsa Ladies Style (täynnä!)
Son Femenina 

Lisätietoa workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!