Upea Monse Villarroel vierailee Flamassa opettamassa twerkiä lauantaina 29. lokakuuta!

Tervetuloa mukaan Monse Villarroelin Sensual Feminine Twerk & Twerk Choreography -workshopeille Tanssistudio Flamaan Linnankadulle lauantaina 29.10.2022!

Jaa tämä kirjoitus

Aikataulu, la 29.10.2022

12:00-13:15 Sensual Feminine Twerk, avoin taso (75 min)

13:30–14:45 Twerk Choreography, keskitaso (75 min)
Paikka: Flama Linnankatu, Linnankatu 84, 20100 Turku
Ilmoittaudu mukaan täältä:

Jos haluat maksaa workshopin tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak), olethan yhteydessä sähköpostitse: info@flama.fi.

Sensual Feminine Twerk -workshop

“Tämä tunti on tarkoitettu kaikille niille jotka haluaa tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaan liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luodaan rohkaiseva ja turvallinen tila ilmaista itseään. Jos olet joskus kokenut häpeän tunnetta tai epävarmuutta siitä mihin oma keho pystyy, saat tämän tunnin aikana päästä niistä vähitellen irti. Luodaan yhdessä rakastavainen ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia omaa feminiinistä energiaa tulla esiin ilman rajoitteita. Tunnilla haluan antaa työkaluja, jotka auttavat jokaista löytämään omaa haluttua liikekieltään.” kuvaa Monse workshopin sisältöä.

 

Twerk Choreography

Tunti vaati aikaisempaa kokemusta twerkin parissa. Tavoitteena on sisäistä omaan kehoon liike suhteessa musiikkiin ja uskaltaa käyttää eri liikelaatuja koreografian aikana, esim. flow, räjähtävyyttä, jatkuvuutta, aksentteja jne. Koreografiatunnilla on mahdollista fuusioida twerkkausta muiden tanssilajien kanssa, mikä tekee koreografiasta monipuolisemman. Tunti aloitetaan vahvalla lämmittelyosiolla, jonka jälkeen siirrytään suoraan koreografiaan. Tarkoitus on käydä koreografiaa mahdollisimman monta kertaa ja eri tahdeissa, jotta oppilaille jää se kehoon sekä muistiin.

MONSE VILLARROEL
Monse on intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kahdesti twerkkauksen Suomen mestari ja vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jonka hän haluaa jakaa oppilailleen. Jokainen hänen tuntinsa on alusta loppuun suunniteltu niin, että oppilas pääse ylittää omia rajojaan ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua. “Esittelemällä twerkin voiman haluan auttaa sinua vapauttamaan tukkeumia ja energioita, jotka ovat juuttuneet lantiokorin alueelle” Monse kertoo.
Lisätietoa workshopista: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin