Luovan ja terapeuttisen liikkeen workshop Linnankadun Flamassa lauantaina 22. lokakuuta!

Jaa tämä kirjoitus

Luovan ja terapeuttisen liikkeen workshop Flamassa lauantaina 22. lokakuuta!

Ohjaaja: Roosa Kanerva
Aika: la 22.10.2022 klo 14:00–16:00 (2 h)
Paikka: Flama Linnankatu, Linnankatu 84 (20100, Turku)
Hinta: 25 €

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Luova- ja terapeuttinen liike keskittyy liikkeeseen ilmaisuna, vuorovaikutuksena ja kommunikaationa. Sen keskeinen periaate on, että keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Liikkeen kautta voimme tutustua itseemme, käsitellä
tunteitamme ja harjoitella uusia vuorovaikutuksen tapoja. Tanssi ja liike ovat ihmisille luonnollisia ilmaisun keinoja. Luova ja terapeuttinen liike/tanssi antaa mahdollisuuden kehittää omaa kehotietoisuutta, löytää omaa luovaa ilmaisua sekä
lisätä itsetuntemusta ja hyväksyntää omaa itseä kohtaan. Luova liike lähtee ihmisen sisältä, ei vain mielestä.

Luovassa liikkeessä ei ole oikeaa eikä väärää liikettä. Kaikki liike voidaan nähdä kauniina. Se tulee, mikä on tullakseen. Joskus pelkkä oleminen liikkumattomana on se mitä siinä hetkessä tarvitaan.

Luovan ja terapeuttisen liikkeen ja rentoutuksen workshopissa pysähdymme kehomme äärelle. Lähdemme tutkimaan itseämme ja elämäämme liikkeellisesti erilaisten yksilö-, pari-, ryhmä- sekä kehotietoisuusharjoitusten, mielikuvamatkan ja
rentoutuksen avulla. Oma tila, hyväksyminen, avautuminen, kannattelu, luottaminen ja yhteys ovat avainteemoja tämän workshopin harjoituksissa.

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista tanssi-, tai liikuntataustaa, vaan voit osallistua workshoppiin juuri sellaisena kuin olet. Täällä voit olla juuri sitä mitä olet, ei tarvitse lähteä yrittämään mitään, saat olla juuri sitä mitä olet tässä hetkessä. Kaikkine tunteinesi, liikkeinesi ja ajatuksinesi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Roosa Kanerva

“Olen Roosa Kanerva. Sielultani olen elämää ja kaikkia olentoja kunnioittava ihmettelijä ja tanssija. Luonto ja liike ovat sydämessäni. Tanssinut olen aina lapsesta asti, niin omia tansseja kuin tanssikoulujen opettamia. Rakastin tehdä omia tanssiesityksiä yhdessä serkkujeni kanssa. 15-vuotiaaksi saakka harrastin jazztanssia useita tunteja viikossa. Myöhemmin elämääni tulivat kuubalaiset tanssit, erityisesti reggaeton ja salsa. Niiden lisäksi tanssin dancehallia ja kokeilin paljon muita Karibian alueen tanssilajeja. Olen tanssinut myös tankotanssia, nykytanssia, balettia, hiphoppia ja luovaa tanssia. Viime vuosina olen enemmän keskittynyt luovaan ja autenttiseen liikkeeseen, pysähtymiseen ja olemisen tilaan.

Tanssi-ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi valmistuin 2014 Jyväskylästä ja käytin luovaa liikettä osana vakituista hoitotyötäni ihmisten kanssa. Tällä hetkellä opiskelen myös kehotietoisuusohjaajaksi.

Luovaa liikettä ja tanssia olen itse käyttänyt vaikeiden tunteiden läpi käymiseen ja niiden tutkimiseen. Kehotietoisuusharjoitteiden avulla olen saanut yhteyden omaan kehooni, oppinut arvostamaan sitä sellaisena kuin se on ja ymmärtänyt kehoni lähettämiä viestejä esimerkiksi kipuja ja jännityksiä.

Lisätiedot: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin