Rock your booty! Metal Booty Queen -workshop 17.9.2022

Jaa tämä kirjoitus

Jos olet raskaamman musiikin ystävä, niin tämä workshop on sinulle. Tällä workshopilla yhdistyvät naiselliset tanssiliikkeet sekä metalli- ja hard rock -musiikki.

Aika: la 17.9.2022 klo 14.30–16.00
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku
Opettaja: Salla Siniranta

Hinta: 20€

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Mikäli haluat maksaa workshopin tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi

Vapauta sisäinen pimeyden kuningattaresi! Workshopilla tehdään tanssillista koreografiaa, jossa käytetään paljon myös erilaisia, twerkistä tuttuja booty-tekniikoita. Tunnin alussa tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan koreografiassa esiintyviä tekniikoita. Workshopin taso on avoin, eli tanssitaustaa olisi hyvä olla 1–2 vuotta. Mukaan tarvitset mukavat tanssivaatteet (lisää mukaan rock-lookia mikäli haluat ;)), tennarit, vesipullon. Ota mukaan myös polvisuojat tai säärystimet polvien suojaksi.

Salla Siniranta

Salla ohjaa Flamalla twerkiä ja commercial dancea. Hän on myös Flaman esiintyvän twerk-ryhmä Bouncy Crewn jäsen. Tanssitaustaa löytyy yli 20 vuoden ajalta, hiphopista nykytanssiin. Turun tanssiryhmätoiminta on tullut vuosien aikana tutuksi, niin eri ryhmien jäsenenä, kuin oman tanssiryhmän vetäjänä. Twerk-taustaa löytyy nyt neljän vuoden ajalta, ja taitoja on hiottu mahdollisimman monipuolisesti eri opettajien opeissa. Sallalle itselle on opettajana tärkeää luoda tervetullut ja tsemppaava oppimisympäristö, jossa jokainen voi ylittää itsensä ja pitää samalla hauskaa!

“Metallimusiikki on ollut mulle rakkain musiikkigenre ala-asteikäisestä saakka. Oon niin onnellinen ja innoissani, että vihdoin pääsen yhdistämään sen mun rakkaimpaan harrastukseeni. Tule kokeilemaan jotain erilaista!”

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin