Kesärauha-festivaali aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä parkkipaikkojen ja studiollemme saapumisen osalta 1.–15.6.2022, katso ohjeet täältä!

Turun linnanpuistossa eli studiomme vieressä on Kesärauha-festivaalit, ja tämä aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin ja normaalit asiakasparkkipaikkamme eivät valitettavasti ole käytössä festivaalin takia 1.–15.6.2022. Flaman asiakkaille on varattu kuitenkin 9 asiakasparkkipaikkaa, jotka näkyvät yllä olevassa karttakuvassa.

Jaa tämä kirjoitus

[av_image src=’https://flama.fi/wp-content/uploads/2022/05/Flama_ajo-ohjeet_KR22-1030×531.png’ attachment=’40039′ attachment_size=’large’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l3olo8v3′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-l3oloowo’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Turun Linnanpuistossa eli studiomme vieressä järjestetään Kesärauha-festivaalit, ja tämä aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin ja normaalit asiakasparkkipaikkamme eivät valitettavasti ole käytössä festivaalin takia 1.–15.6.2022. Flaman asiakkaille on varattu kuitenkin 9 asiakasparkkipaikkaa, jotka näkyvät yllä olevassa karttakuvassa. Jos tulet studiollemme autolla, voit viedä autosi näille paikoille. Linnankatu ja Linnanpuisto ovat suljettuina Turun linnan edestä festivaalin aikana. Jos tulette kävellen tai autolla, joudutte hieman kiertämään. Huomioittehan tämän riittävänä siirtymisaikana tullessanne paikan päälle.

Jos teillä herää mitä tahansa kysymyksiä, olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]. Pahoittelemme näistä poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheuttavaa haittaa, kiitos ymmärtäväisyydestänne.

Lisätietoa itse festivaalista löytyy täältä: https://www.kesarauha.fi/

[/av_textblock]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssilahja

Anna joululahjaksi tanssin iloa!

Joulu lähestyy ja on aika hankkia paketteja pukinkonttiin! Mitä jos ilahduttaisit tänä jouluna läheisiäsi Flaman tanssilahjalla, josta riittää iloa, energiaa ja hyvinvointia pitkäksi aikaa? Ihanat,

parisalsa

Parisalsan starttikurssi lauantaina 10.12.2022 klo 12:00–14:00

Parisalsan starttikurssi pidetään joulukuussa Anna Ketopaikan ohjaamana Linnankadun Flamalla. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta parisalsasta. Huom! Yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta workshop