Ilmoittaudu nyt mukaan Annan Salsa Ladies Style Project -kurssille, joka starttaa käyntiin lauantaina 14. toukokuuta!

Jaa tämä kirjoitus

Salsa Ladies Style Project on viiden kerran intensiivikurssi, jossa harjoitellaan yksi pidempi kuubalaisen salsan feminiininen koreografia. Treenit pidetään Flamassa (Linnankatu 84, Turku) touko-kesäkuussa lauantaisin (14.5., 21.5., 28.5., 4.6. ja 11.6.2022) klo 11:30–12:45. Kurssimaksu sisältää siis 5 x 75 min opetuskertaa.

Kaikki halukkaat voivat esittää koreografian Flaman kevätkauden päätösbileissä ja koreografia myös kuvataan videolle viimeisen kerran jälkeen.

Taso: keski-/jatkotaso

Opettaja: Anna Ketopaikka

Hinta: 79 €

Ilmoittaudu mukaan kurssille ostamalla se verkkokaupastamme.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Huom! Tämä kurssi ei sisälly kevään 2022 Anytimeen, vaan se tulee ostaa erikseen.

Anna Ketopaikka on Flaman perustaja ja tanssinopettaja, joka on keskittynyt kymmenen vuoden ajan karibialaisiin tansseihin. Hän ohjaa studiolla muun muassa soolo- ja parisalsatunteja, reggaetonia ja bachataa.
Tanssi vei Annan sydämen jo varhain. Hän aloitti tanssitunnit 5-vuotiaana balettitunneilla Tampereen Balettiopistossa, ja vuosien varrella hän jatkoi tanssin opiskelua muun muassa jazz- ja showtanssin parissa. Vuodesta 2010 lähtien Anna on keskittynyt intensiivisesti karibialaisiin, erityisesti kuubalaisiin, tansseihin. Hän kouluttautui salsaohjaajaksi Ramón Silverion johdolla vuonna 2014, ja ohjasi ennen Flaman perustamista erilaisissa tanssi- ja liikuntakeskuksissa, kuten Tanssikoulu Salsa de Cubassa, CampusSportissa, ANNAsportissa, Naantalin opistossa ja HaNi-Hallissa ja erilaisissa tapahtumissa. Anna on koulutukseltaan myös kulttuurituottaja (AMK) ja humanististen tieteiden kandidaatti (Turun yliopisto).

“Perustin Flaman palavasta intohimosta tanssiin ja liikkeeseen. Tanssi on tuonut elämääni niin paljon energiaa, voimaa, läsnäoloa ja rakkaita ystäviä, että haluan pystyä mahdollistamaan sen tuoman nautinnon myös muille. Tunneillani haluan innostaa ihmisiä ennen kaikkea löytämään tanssista voimavaroja ja iloa arkeen.”
Lisätietoja: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

aikataulu

Kesän 2024 aikataulu on julkaistu!

Flamalla tanssitaan läpi kesän ☀️ Kesän aikataulustamme löytyy lähes 60 tanssikurssia ja drop-in-tunteja maanantaista torstaihin. Tutustu aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan tunneille!