Minna Nergin Afrobeats alkeet -workshop lauantaina 19. maaliskuuta

Jaa tämä kirjoitus

Tule mukaan tanssimaan aurinkoista afrobeatsia alkeista lähtien Minna Nergin opastuksella!

Alkeistason Afrobeats-workshop
Aika: la 19.3.2022 klo 11:30–13:00 (90 min)
Paikka: Tanssistudio Flama (Linnankatu 84, 20100 Turku)
Opettaja: Minna Nerg
Hinta: 21 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop verkkokaupastamme!

Mikäli haluat maksaa workshopin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred tms), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Afrobeats on yleisnimitys, “kattokäsite” tämän päivän urbaaneille afrikkalaisille tansseille sekä musagenrelle, joka on vallannut maailman soittolistat. Afrobeats soi nykyisin myös Suomen klubeilla ja tältä workshopilta pääsetkin nappaamaan mukaasi tämän hetken katu-uskottavimmat moovsit! Workshopilla mennään afrikkalaiseen tyyliin hauskanpito edellä, mutta haasteilta ja hieltäkään ei taatusti vältytä.

Minna Nerg on laaja-alainen tanssija ja tanssinopettaja. Hänen päälajinsa ovat urbaanit afrikkalaiset tanssit ja nykytanssi, mutta hänellä on myös yksi jalka tukevasti karibialaisten tanssien maailmassa (salsa, reggaeton, dancehall). Minna laajentaa jatkuvasti osaamistaan ja poikkeaa ennakkoluulottomasti totutuilta poluilta silloin, kun siitä voi seurata tanssillisesti jotain uutta ja kiinnostavaa.
Opettajana Minna pyrkii innostamaan ja kannustamaan ja katsoo että jokaisella on mahdollisuus ylittää tanssin kautta rajojaan sekä kyky oppia jotain aivan uutta. Tanssilajista riippumatta Minna tahtoo tanssia suurella sydämellä ja välittää tätä tanssin iloa oppilailleenkin.

Lisätietoa workshopista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin