Merin uusi Twerk with Heels -kurssi alkaa tämän viikon torstaina 24. maaliskuuta, ilmoittaudu mukaan nyt!

Jaa tämä kirjoitus

Merin uusin Twerk with Heels -kurssi alkaa tämän viikon torstaina 24.3.2022, ja kurssille on edelleen vielä paikkoja vapaana. Tule siis mukaan tälle maalis–huhtikuun kurssille kehittämään twerkkaustaitojasi koroilla.

Tanssistudio Flamassa (Linnankatu 84, Turku) torstaisin 24.3.–28.4.2022 klo 19:15–20:10

Kurssin opettajana toimii Meri Niemi.

Taso: keskitaso

Hinta: 70 €

Kurssimaksu sisältää 6 x 55 min opetuskertaa.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme. Halutessasi voit myös tulla kokeilemaan ensimmäistä kertaa 14 euron kertamaksulla.

Huom! Flaman kevään 2022 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: info@flama.fi.

Jos haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak tms.), ilmoittaudu sähköpostitse: info@flama.fi.

Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi tekniikoita sekä lopuksi keskitytään koreografiaan.

Twerk-tunnit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, ja tunneilla tarvitaan polvisuojat. Ota tunneille mukaasi tukevat korkokengät tai tanssi halutessasi ilman korkoja. Twerkin perustekniikoiden hallinnasta on hyötyä tällä kurssilla.

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce -hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Lisätietoa kurssistamme: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin