Flaman turvallisuusohjeet Covid-19-tilanteeseen

Jaa tämä kirjoitus

Haluamme muistuttaa tärkeistä ohjeista, jotta Flamalla tanssiminen on mahdollisimman turvallista kaikille. Luethan nämä ohjeet ennen tanssistudiolle tuloa:

⁣⁣⁣

🔶️ Maskisuositus on edelleen voimassa Varsinais-Suomessa, ja suosittelemme tanssijoillemme maskin käyttöä. Maskisuosituksemme koskee studiollamme erityisesti yleisiä tilojamme, pukutilojamme sekä paritanssitunteja. Soolotunneilla liikuntasuorituksen aikana maskia voi käyttää oman harkinnan ja valinnan mukaan.

⁣⁣⁣

🔶️ Jokaisen tanssijan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pestä/desinfioida kädet aina studiolle tullessa ja sieltä lähtiessä. Käsidesipulloja on kaikissa tiloissamme, joten desinfioithan kätesi liikkuessasi studiollamme tilasta toiseen.

⁣⁣⁣
🔶️  Salin 1 tunneille tulevat:
Tunnin päätyttyä tanssisalista poistutaan Linnankadun puoleisen ulko-oven kautta. Ulkokengät otetaan mukaan tanssisaliin ja laitetaan tunnin ajaksi salin takaosaan. Pukuhuoneisiin, WC-tiloihin jne pääsee tunnin jälkeen kiertämällä takaisin ulkokautta. Tanssisalista poistutaan siis aina ulkokautta. Näin peräkkäisten tuntien ryhmät eivät ole kontaktissa, ja tanssisaliin johtava käytävä ei ruuhkaudu.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🔶️  Salin 2 tunneille tulevat:

Odotathan ennen tunnin alkua mieluummin alakerran väljissä pukuhuonetiloissamme 10 yli asti. Näin vältämme ruuhkan yläkerran käytävällä. Riisuthan ulkokenkäsi ennen muihin tiloihimme, kuten pukuhuoneisiin tai WC-tiloihin, siirtymistä.

⁣⁣⁣
🔶️ Tuntien kesto on 55 min. Poistuthan tanssisalista nopeasti tunnin päätyttyä, jotta seuraava ryhmä pääsee ajoissa sisään saliin. Ovet avataan ja tilat tuuletetaan tuntien välissä, mutta odotathan hetken, että edellisen ryhmän tanssijat ovat päässeet pois salista. Siirry itse tanssisaliin vasta tunnin ohjaajalta luvan saatuasi ja kaikkien edellisen tunnin tanssijoiden poistuttua kokonaan tanssisalista, jotta kontaktia eri ryhmien välille ei synny.
⁣⁣⁣
🔶️ Jos saapuessasi studiolle vastaanotossa/eteisaulassa on jonoa, suosittelemme odottamaan hetken ulkona tai menemään ensin alakerran pukuhuoneisiin, jotta aula ei ruuhkaudu. Pidäthän aina odotustiloissamme turvaväliä muihin tanssijoihin mahdollisuuksien mukaan.
⁣⁣⁣
🔶️ Toivoisimme, että tulet mahdollisuuksien mukaan valmiiksi treenivaatteissa ja vesipullo täytettynä studiolle, jotta pidempää pukuhuoneissa tapahtuvaa oleskelua saadaan vältettyä.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

🔶️ Flamalle saa tulla vain täysin terveenä, pienissäkin flunssaoireissa tulee jäädä kotiin ja hakeutua koronatestiin. Korttien voimassaoloaikaan voi hakea lisäaikaa sairastapauksissa.

⁣⁣⁣

🔶️ Flama siivotaan joka päivä, ja normaalin siivouksen lisäksi henkilökunta desinfioi kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, säännöllisesti.

⁣⁣⁣
Kiitos yhteistyöstäsi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin