Kevätkautemme starttasi käyntiin, mutta vielä mahdut mukaan useammille kursseillemme. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Jaa tämä kirjoitus

Flaman kevätkausi alkoi vauhdikkaasti reilu viikko sitten, ja on ollut aivan ihanaa päästä taas tanssimaan yhdessä! Suurin osa kevätkautemme tunneista on edelleen drop-in-tunteja, joilla voit käydä silloin kuin aikatauluihisi parhaiten sopii. Jos et ole vielä päässyt osallistumaan haluamallesi tunnille, ei hätää. Mille tahansa drop-in-tunneillemme (mustalla merkityt ja ajanvarausjärjestelmästämme löytyvät tunnit) voi tulla missä tahansa vaiheessa ensimmäistä kertaa mukaan. Aina on siis hyvä hetki aloittaa tanssiminen, palata tanssin pariin tai esimerkiksi kokeilla jotain aivan uutta tanssilajia. Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Osa kevään tunneistamme on kurssimuotoisia. Näille kursseille (verkkokauppaamme linkitetyt ja punaisella merkityt tunnit aikataulussamme) ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko kurssin ajaksi.

Tässä lista niistä kursseista, jotka starttaavat käyntiin tällä viikolla, ilmoittaudu mukaan nyt verkkokauppamme kautta tai sähköpostitse:

Tässä vielä muutama esimerkki helmi-maaliskuussa starttaavista kursseistamme:

Osa kursseistamme on jo ehtinyt alkaa, mutta muun muassa näille kursseille voit tulla edelleen mukaan, kun ilmoittaudut sähköpostitse osoitteeseen info@flama.fi:

Lisäksi kaikille paritanssikursseillamme on vielä hyvin tilaa viejille:
Matiaksen maanantain parisalsa 4 –parisalsa 3 – ja parisalsa 1 -kurssit,
Pinjan keskiviikon paribachata 2 –paribachata 1+ – ja paribachata 1 -kurssit,
Tuomaksen torstain Urban Kiz, perusteet 1 – ja Urban Kiz, perusteet 3 -kurssit
Annan sunnuntain parisalsa 1 –parisalsa 1+ – ja parisalsa 2 -kurssit

Laskemme jo alkaneille kursseille erikseen alennetut hinnat, eli maksat vain loppukurssista tullessasi ensimmäisen kerran mukaan. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen sähköpostitse. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kevätkautemme tunteihin tai kursseihin liittyen, laita meille rohkeasti viestiä osoitteeseen info@flama.fi.

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan kanssamme.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin