Joulu lähestyy! Tutustu Flaman joulutarjouksiin ja lahjavinkkeihin

Jaa tämä kirjoitus

Joulu lähestyy! Ilahduta tänä jouluna lahjalla, joka antaa iloa, energiaa ja hyvää oloa pitkäksi aikaa! Anna rakkaallesi, perheenjäsenellesi tai ystävällesi ihana ja ekologinen tanssilahja! Flaman joulutarjoukset ja lahjavinkit:

HUOM! Lahjakortti tulee PDF:nä sähköpostiisi.  Verkkokaupassa tilauksen tehdessäsi kirjoita ”Tilauksen lisätiedot” -viestikenttään lahjan saajan nimi, ja mikäli haluat saada pahvisen lahjakortin/sarjakortin postitse toimitettuna kotiisi. Mikäli haluat postitse pahvisen lahjakortin tai sarjakortin toimitettuna kotiisi, tilaa lahja viimeistään keskiviikkona 15.12.2021.

Sarjakorttien lisäksi Flama-tuotteet ovat myös oiva lahjaidea. Hanki itsellesi tai läheisellesi lahjaksi Flaman tanssitoppi tai kangaskassi tulevaa tanssikautta varten:

Flama-tuotteet ovat ostettavissa ja noudettavissa studioltamme toimistomme aukioloaikoina. Vaihtoehtoisesti voit ostaa tuotteet myös verkkokaupastamme, jolloin saat ostamasi tuotteet seuraavan kerran tullessasi studiollemme.
Tarjoukset voimassa 20.12.2021 asti, joten toimi nopeasti!

Joulun ajan Flaman studio on avoinna maanantaina 20.12 klo 16:00–20:00 ja tiistaina 21.12.2021 klo 16:00–20:00.

22.12.2021–3.1.2022 studiomme on suljettuna tai avoinna vain erikseen sovittuina aikoina.

Lisätiedustelut: info@flama.fi

Flamalta löydät laajan valikoiman eri tanssilajeja moneen makuun sekä myös kehonhuoltoa. Tutustu myös Flaman kevään viikkokalenteriintuntitarjontaan sekä online-tunteihin! Tervetuloa tanssimaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin