Paula Vuorelan commercial dance & heels -workshopit 11. syyskuuta, ilmoittaudu mukaan!

Jaa tämä kirjoitus

11. syyskuuta lauantaina Flamassa tarjolla upean Paula Vuorelan kaksi, monipuolista ja erilaista workshopia! Pääset nauttimaan Paulan opetuksesta Commercial Dancen ja Heels -tuntien parissa. Valitse lempparisi tai osallistu vaikka molempiin, ja vietä ihana tanssilauantai!

Workshop-aikataulu la 11.9.2021
12:00–13:30 Commercial Dance, keskitaso
13:45–15:15 Heels, keskitaso

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
– Commercial Dance, 20 €
– Heels, 20 €

Jos haluat maksaa workshopit Flaman lahjakortilla tai tyky-edulla (Smartum, Edenred, Eazybreak, E-passi tms.), ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi.

Paula Vuorela on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi.

Hän on valmistunut ammattitanssijaksi Balettakademien jazztanssi-linjalta, Ruotsista (2021). Tämän lisäksi hän on opiskellut tanssia Institution of Arts, Barcelonassa (2015) sekä Broadway Dance Centre:llä, New Yorkissa (2015). Paula on monipuolinen tanssija, jonka tekninen tausta on jazztanssissa, baletissa ja modernissa tanssissa. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös nykytanssi ja katutanssilajit.

Tanssijana Paula on työskennellyt mm. Idols Suomi -, Emma Gaala – ja Tähdet, tähdet! -tv-tuotannoissa sekä Antti Tuiskun, Saara Aallon ja Robinin taustatanssijana. Paula on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2015 lähtien mm. pääkaupunkiseudulla ja Tukholmassa. Omien viikkotuntiensa lisäksi hän pitää workshoppien järjestämisestä. Paula nauttii tanssimisesta ja opettamisesta sekä oman intohimonsa jakamisesta muiden kanssa. Hänelle tärkeää on luoda turvallinen ilmapiiri, joka tukee tanssijoiden oppimista ja heidän henkilökohtaista kehitystään.

TUNTIKUVAUKSET

Commercial
Paulalle tärkeää commercial-tunnilla on heittäytyminen ja uskaltautuminen. Tanssitunnilla tehdään alkulämmittelyn lisäksi koreografiaa. Tunti tarjoaa haastetta niin mielelle kuin kehollekin hauskanpidon merkeissä. Commercial-tunnilla tärkeää on erilaiset rytmiikat ja dynaamiset liikkeet sekä koordinaatiokyvyn soveltaminen. Paulan koreografia ja commercial-tunnin liikekieli on saanut inspiraationsa jazztanssista ja hiphopista.

Heels
Heels-tunnilla lämmitellään ensin ilman korkokenkiä ja sen jälkeen harjoitellaan tanssitekniikkaa sekä koreografiaa korkokengät jalassa. Paulan heels-tunti saa pohjansa jazztanssista, mutta tunnilla keskitytään itsevarmuuteen: kuinka voi liikkua vahvasti ja pehmeästi samaan aikaan. Korkokengät luovat eräänlaisen illuusion siluetista, jolla on elegantti ja sulava liikekieli. Jokaisen keho on erilainen, ja Paula kannustaa oman feminiinisyyden löytämiseen tanssissa.
Paula on harjoitellut mm. Malin Emmothin (SWE), Christen Olesen (SWE) ja Shirlene Quigleyn (USA) kanssa.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin