Liisa Laihian workshopit 14. elokuuta: broadway, jumps & turns ja tanssiakrobatia

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 14. elokuuta Flamassa tanssitaan Liisa Laihian kanssa!

Aikataulu la 14.8.2021
12:00–13:15 Broadway-jazztanssi, avoin taso (75 min)
13:30–14:45 Jumps and turns, avoin taso (75 min)
15:00–16:15 Tanssiakrobatia, avoin taso (75 min)

Hinta: 1 x 75 min workshop: 17 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
Broadway-jazztanssi , 17 €
Jumps and turns, 17 €
Tanssiakrobatia 17 €

Mikäli haluat maksaa tunnit tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä spostia: [email protected]

BROADWAY
Broadway-tunnilla heittäydytään fiilistelemään jazztanssia ja musikaalimusiikkia! Tunti sisältää lämmittelyn ja erilaisia salin poikki liikkuvia askelluksia. Pääpaino on Broadway-tyylisen koreografian harjoittelemisessa ja ilmaisussa. Koreografia tanssitaan hatun kanssa! Jos sinulta löytyy kotoa hattu, voit ottaa sen mukaasi. Flamasta saa myös hatun lainaan.

JUMPS & TURNS
Jumps & turns -tunnilla saat eväitä siihen, miten saada piruetit hallitummiksi ja hypyt lennokkaammiksi! Tunnilla keskitytään erilaisten piruettien ja hyppyjen opetteluun sekä kehitetään niissä vaadittavaa tekniikkaa. Keskilattialla tehdään yksinkertaisia harjoituksia jalkojen linjausta ja kehonhallintaa vahvistaen. Salin poikki liikkuen treenataan pyörimisiä ja hyppyjä sekä tehdään liikeyhdistelmiä. Lopussa lyhyet venyttelyt. Tunti ei sisällä tanssikoreografiaa.

TANSSIAKROBATIA
Tanssiakrobatia-tunti sopii kaikille temppujen ystäville! Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta, akrobaattisten liikkeiden harjoittelemisesta ja tanssikoreografiasta. Tunnilla liikutaan eri tasoissa, myös lattiatasossa, ja osa liikkeistä tehdään käsien päällä. Koreografiassa yhdistetään opittuja liikkeitä virtaavaksi kokonaisuudeksi. Liikkeistä on sekä helpompia että haastavampia versioita, jolloin jokainen voi valita omalle tasolleen sopivan. Tunnille kannattaa varustautua pitkälahkeisilla housuilla ja pitkähihaisella paidalla, niin lattialla liikkuminen on miellyttävämpää. Myös polvisuojat on hyvä ottaa mukaan, jos sellaiset omistaa.

Lue lisää workshopit pitävästä Liisasta.

Kysymykset ja lisätiedot: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!