Kevätkausi alkaa vasta 25.1. koronarajoituksista johtuen, Flamassa pienryhmäopetusta ajalla 11.–24.1.2021

Jaa tämä kirjoitus

Varsinais-Suomen koronasuosituksia ja kokoontumisrajoituksia jatkettiin kestämään 24.1.2021 asti. Tästä johtuen joudumme valitettavasti lykkäämään tanssikauden aloitusta maanantaihin 25. tammikuuta ja perumaan suuren osan tunneistamme ajalta 11.1.-24.1.2021. Lähetämme kaikille tunneille ilmoittautuneille osallistujille sähköpostilla tiedot tuntiperuutuksista/muutoksista.

11.–24.1. aikana järjestämme kuitenkin pienryhmäopetusta, jossa tuntien osallistujamäärää on rajoitettu. Niistä lisätietoa alempana.

Tutustumisviikko siirtyy viikolle 4, eli 25.1.–3.2. kaikki drop-in -tuntimme ovat tutustumishintaan 6 €/h. Kevätkausi tulee jatkumaan 20. kesäkuuta asti. Kevään Anytimen ostavien Anytime-oikeus alkaa siis 25.1. ja päättyy 20.6.2021. Pidennämme koronasulkujen takia kaikkien 31.6.2020 jälkeen ostettujen sarjakorttien voimassaoloaikaa 30.7.2021 asti.

Matiaksen maanantaiset ja Annan sunnuntaiset parisalsa-kurssit, Pinjan kurssit ja tunnit sekä Even dancehall-kurssit sirtyvät alkamaan vasta 25.1. alkavalla viikolla. Awa Sowen workshop siirtyy lauantaihin 6.3., ja myös Heels -alkeiskurssin aloitus siirtyy lauantaihin 23. tammikuuta. Aikuisbaletin alkeiskurssi ja Musical Dance -kurssi aloitetaan aiemmin ilmoitetun mukaisesti, sillä noille kursseille otetaan vain max. 9 hlöä. Lähetämme kaikkien kurssien osallistujille sähköpostilla ajankohtaiset infot ja tiedot muutoksista.

PIENRYHMÄOPETUS AJALLA 11.1.–24.1.2021

Osa tunneistamme pidetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti jo kahden seuraavan viikon aikana, mutta kaikkien tuntien osallistujamäärä on rajattu, ja osa pikkusalissa normaalisti pidettävistä tunneista siirretään 11.1.–24.1.2021 ajaksi isoon saliin. Huomioithan, että 11.1.–17.1. tunnit ovat nyt normaalihintaisia, sillä 6 euron tutustumisviikko siirtyy 25.1. alkavalle viikolle.

Pienryhmätunnit tulevat varattaviksi ajanvarausjärjestelmäämme perjantaina 8.1. klo 14.00.

Huom! Osa pienryhmätunneista on jo aiemmin julkaistuja pikkusalin tunteja, jotka siirretään kahden seuraavan viikon ajaksi isoon saliin. Nämä tunnit näkyvät jo ajanvarausjärjestelmässä, ja niihin voi ilmoittautua jonoon, jos ne ovat jo täyteen varattuja. Kaikilla tunneilla maksimina on 9 hlöä.

Mikäli et pääsekään tulemaan haluamallesi pienryhmätunnille, peruuta se ensi tilassa, jotta joku toinen pääsee tilallesi jonosta. Peruutus tulee tehdä aivan viimeistään 6 h ennen tunnin alkua, peruuttamattomista varauksista perimme tunnin hinnan.

11.–24.1. järjestettäville pienryhmätunneille voi osallistua sarjakortilla, kertamaksulla tai esim. syksyn sulkujen hyvityssummilla/lahjakorteilla.

Olemme todella pahoillamme näistä muutoksista, ja toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Kaikki kysymykset toivomme sähköpostitse: info@flama.fi.

Toivottavasti koronatilanne helpottaa mahdollisimman pian ja pääsemme tanssimaan täydellä aikataululla. Seuraamme viranomaisten ohjeita jatkuvasti ja ilmoitamme heti, mikäli suunnitelmiin tulee muutoksia koronatilanteen takia.

 

Terveyttä ja voimia kaikille!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin