Tässä kootusti ilmoittautumisohjeet Flaman kevään 2021 kursseille!

Jaa tämä kirjoitus

Varsinais-Suomen koronasuosituksia ja kokoontumisrajoituksia jatkettiin kestämään 24.1.2021 asti. Tästä johtuen joudumme valitettavasti lykkäämään tanssikauden varsinaista aloitusta tammikuun 25. päivään ja perumaan suuren osan tunneistamme ajalta 11.–24.1.2021. Osa tunneistamme järjestetään kuitenkin pienryhmäopetuksena, jossa osallistujamäärää on rajoitettu. Nämä tunnit ja niille ilmoittautumiset löydät ajanvarausjärjestelmästämme.

Varaa paikkasi kevään tunneille ajanvarausjärjestelmästämme kautta. Jos osa tunneistamme on jo ehtinyt täyttyä, laita itsesi rohkeasti jonoon, sillä varaustilanteemme elävät koko ajan ja tunneille saattaa hyvinkin päästä jonopaikoilta mukaan. Pääasiassa soolotuntimme ovat drop in -tunteja, eli tunneille voi osallistua juuri silloin kun itselle sopii, säännöllisesti tai epäsäännöllisemmin. Voit siis tulla meille ensimmäistä kertaa tanssimaan ihan milloin vain!

Lasten tanssitunnit palaavat jälleen aikatauluumme tiistai-iltoihin, ja ne pidetään tuttuun tapaan alakerran pikkusalissamme (sali 3). 3–4-vuotiaiden tunnit pidetään viikoittain klo 17:15–18:10. Voit itse tulla yläkerran saleihimme esimerkiksi soolosalsaan tai kehonhuoltoon lastentuntiemme ajaksi.

Muista viikkotunneistamme poiketen Matiaksen ja Annan parisalsakurssit, Pinjan paribachatakurssit sekä Eve Jamamin kurssit, Idan aikuisbaletin alkeiskurssi, Juulian Musical Dance -kurssiPauliinan Heels-alkeisintensiivikurssi ja Annan Salsa Ladies Style Project -kurssi etenevät viikoittain, eli niille sitoudutaan koko kurssin ajaksi maksamalla erilliset kurssimaksut. Tässä yhteenveto kaikista kevään 2021 erillisistä kursseista, joille voi ilmoittautua joko sähköpostitse osoitteeseen info@flama.fi tai ostamalla tuotteet verkkokauppamme kautta:

Matias, Anna ja Pinja jatkavat parisalsa- ja paribachatakurssejaan keväällä. Näillä paritanssikursseilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli kurssilla voi tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä molemmat voivat osallistua parinvaihtoon.

Haluamme pitää hyvästä viejä/seuraaja-tasapainosta kiinni, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, laita meille ennen kurssin ostamista sähköpostiviestiä osoitteeseen info@flama.fi. Vahvistamme sinulle ensin sähköpostilla, mahdutko mukaan kurssille.

Jos olet myöhemmin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan joillekin näistä kursseistamme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi saadaksesi lisätietoja.

Koko kevään Anytime-kortilla (550 €/450 € opiskelijat/eläkeläiset) tanssit rajattomasti koko kauden ajan niin monella tunnilla viikossa kuin vain haluat! Anytimen hintaan sisältyvät edellä mainitut kurssit eli kaikki paritanssikurssit, Idan aikuisbalettikurssi, Even dancehall-kurssit, Juulian Musical Dance -kurssi, Pauliinan Heels-alkeisintensiivikurssi sekä Annan Salsa Ladies Style Project -intensiviikurssi. Neljällä tanssitunnilla viikossa käyville tai soolotuntien lisäksi useammalle kurssille osallistuville tämä on edullisin vaihtoehto. Anytime-kortti on hankittavissa täältä.

Oikein ihanaa, tanssintäyteistä uutta vuotta 2021 kaikille! Nähdään pian tanssin merkeissä.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin