Lahjaksi tanssin iloa: hanki tanssilahjakortti, joka on voimassa vuoden 2021 loppuun!

Jaa tämä kirjoitus

Hanki rakkaallesi, ystävällesi, perheenjäsenellesi tai itsellesi lahjaksi Flaman tanssilahjakortti, vaikka jo ensi joulua ajatellen. Lahjakorttimme ovat poikkeuksellisesti voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Flaman lahjakortit:

25 € lahjakortti

50 € lahjakortti

75 € lahjakortti

Parisalsan yksityistunti kahdelle (60 €)

Tilausta tehdessäsi kirjoita ”Tilauksen lisätiedot” -viestikenttään lahjan saajan nimi ja mikäli haluat saada lahjakortin postitse toimitettuna kotiisi. Sinun on myös mahdollista tulostaa PDF-lahjakortti verkkomaksusi yhteydessä. Kaikki lahjakorttimme ja sarjakorttimme kirjataan sähköiseen järjestelmäämme ostajan/lahjan saajan nimellä, joten et välttämättä tarvitse fyysistä korttia ennen studiollemme tuloasi. Kaikki lahjakortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun, ja avoimia lahjakortteja voi käyttää myöhemmin esimerkiksi sarjakorttien ja tulevien tiiviskurssien maksuun.


Osta tanssilahjat nyt kätevästi verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää lahjakortteihin liittyen, laita meille viestiä osoitteeseen [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!