Dance Euphorian Afrobeats & Azonto -workshopit 19. tammikuuta

Jaa tämä kirjoitus

Sunnuntaina 19. tammikuuta Flaman sali täyttyy afrobeats-rytmeistä!

Aikataulu su 19.1.2020
11.00–12.30 Afrobeats, avoin taso
12.45–13.45 Azonto, avoin taso

Varaa paikkasi tunneille ostamalla ne verkkokaupastamme:
Afrobeats-tunti (1,5 h), 20 €
Azonto-tunti (1 h), 13 €

AFROBEATS on yleisnimitys urbaaneille afrikkalaisille tansseille ja musiikkigenrelle, joista esimerkiksi monet dancehall-artistit nykyisin ottavat paljon vaikutteita. Afrobeats puolestaan lainaa jamaikalaisesta dancehallista, länsimaisista street-lajeista sekä afrikkalaisille tansseille tyypillisesti melkein mistä tahansa! Afrobeatsiä tanssitaan nykyisin myös Suomen klubeilla. Tässä työpajassa opit, mitä ovat mm. hittitanssit Gwara Gwara, Shaku Shaku ja Zanku. Näiden pohjalle rakennetaan työpajan kuluessa myös koreografia. Työpajassa opit siis uusimmat afrobeats-kuviot samalla kun pääset opettajan tyylille uskollisesti pitämään hauskaa ja hikoilemaan oikein kunnolla!

AZONTO on vauhdikas urbaani tanssilaji Ghanasta! Azonto on löytänyt tiensä Suomeen asti, missä lajista on järjestetty jopa battlejä. Azontolle on ominaista humoristisuus ja kädenliikkeet, joiden on tarkoitus kuvittaa arkipäivän toimia – tai vain huvittaa yleisöä. Azonto on ennen kaikkea hauskaa! Lajia tanssitaan nopeatempoiseen azonto-musiikkiin. Tunnilla otetaan ensin haltuun azontolle ominainen groove ja perusliikkeet ja irrotellaan sitten oikein kunnolla.

Opettaja:
Minna a.k.a. Dance Euphoria on jyväskyläläislähtöinen ja laaja-alainen esiintyvä tanssija ja tanssinopettaja. Hänen päälajinsa ovat urbaanit afrikkalaiset tanssit ja nykytanssi, mutta hänellä on yksi jalka tukevasti myös karibialaisten tanssien maailmassa (dancehall, salsa, reggaeton). Minna laajentaa jatkuvasti osaamistaan ja poikkeaa ennakkoluulottomasti totutuilta poluilta silloin, kun siitä voi seurata tanssillisesti jotain uutta ja kiinnostavaa. Opettajana Minna pyrkii innostamaan ja kannustamaan ja katsoo että jokaisella on mahdollisuus ylittää tanssin kautta rajojaan sekä kyky oppia jotain aivan uutta. Minnan liikesarjat ovat dynaamisia ja musiikkia tulkitsevia. Haastavissakin koreografioissa hän kuitenkin pitää huolta siitä, että liikkeet tehdään teknisesti oikein eikä kukaan riko tunnilla itseään. Tanssilajista riippumatta Minna tahtoo tanssia suurella sydämellä ja välittää tätä tanssin iloa oppilailleenkin!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin