Cano Monroyn reggaeton-workshopit lauantaina 26. lokakuuta

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 26. lokakuuta 2019 saamme Turkuun Flamaan vierailulle meksikolaisen ammattitanssijan, tanssinopettajan ja koreografin, Cano Monroyn!

AIKATAULU LA 26.10.2019
12.00–13.30 Reggaeton tekniikka, avoin taso, 90 min
13.45–15.15 Reggaeton koreografia, keski/jatkotaso, 90 min
15.30–17.00 Reggaeton with heels, keskitaso, 90 min

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN
1 x 90 min workshop: 24 €
3 x 90 min eli kaikki workshopit yhteishintaan: 60 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:
Reggaeton tekniikka
Reggaeton koreografia
Reggaeton with heels
Kaikki kolme workshopia yhteishintaan

Huom! Mikäli joudut perumaan tulosi sairastapauksessa, emme palauta rahoja, mutta voit saada hyvityksenä samanarvoisen lahjakortin Flamaan.

CANO MONROY
Cano Monroy esiintyy ja opettaa reggaetonia ja hip hopia sekä Mexico Cityssä että Los Angelesissa ja on aiemmin vieraillut opettamassa muualla Euroopassa. Cano on esiintynyt lukuisissa suurissa produktioissa ja tanssinut muun muassa Daddy Yankeen, Ivy Queenin sekä muiden reggaeton-artistien musiikkivideoilla ja useiden artistien taustatanssijana.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!