Soolosalsa- ja Salsa Ladies Style -workshopit lauantaina 28. syyskuuta

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 28. syyskuuta Flamassa salsataan Annan johdolla!

Aikataulu la 28.9.2019
klo 11.00–12.00 Soolosalsa, alkeet (60 min)
klo 12.00–13.30 Salsa Ladies Style, keskitaso (90 min)

Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku
Opettaja: Anna Tolppa

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshop verkkokaupastamme:
– Soolosalsa (60 min) 12 €: https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/tuote/soolosalsan-alkeet/
– Salsa Ladies Style (90 min) 16 €: https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/tuote/salsa-ladies-style-workshop/

Etu Anytime-korttilaisille: Flaman syksyn 2019 Anytime-kortilla pääset osallistumaan näille tunneille ilman erillistä lisämaksua. Ilmoittaudu silloin mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@flama.fi.

Soolosalsa
Salsan alkeistunti, jossa irroitellaan salsarytmien tahtiin ja harjoitellaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Tälle tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta salsatanssista.

Salsa Ladies Style
Salsa Ladies Style -tunnilla pääset nauttimaan upean naisellisesta ja näyttävästä liikekielestä ja musiikintulkinnasta.Tunnilla harjoitellaan kuubalaisen salsan vartalonkäyttöä ja tekniikkaa, sekä tehdään koreografiaa, jossa keskitytään muun muassa käsien linjauksiin ja feminiiniseen ilmaisuun. Tunti soveltuu salsan perusteet hallitseville.

Anna Tolppa
Anna on latinalaistansseihin keskittynyt tanssinopettaja ja turkulaisen Tanssistudio Flaman perustaja. Tanssi vei Annan sydämen jo varhain. Hän aloitti tanssitunnit 5-vuotiaana balettitunneilla, ja vuosien varrella hän jatkoi tanssin opiskelua muun muassa jazz- ja showtanssin parissa. Vuodesta 2010 lähtien Anna keskittyi intensiivisesti latinalaisrytmeihin, erityisesti kuubalaisiin tansseihin. Hän kouluttautui salsaohjaajaksi Ramón Silverion johdolla ja ohjasi ennen tanssikoulunsa Flaman perustamista useissa eri tanssi- ja liikuntakeskuksissa. ”Tanssin palavasta intohimosta musiikkiin ja liikkeeseen. Tanssi on tuonut elämääni niin paljon energiaa, voimaa, läsnäoloa ja rakkaita ystäviä, että haluan pystyä mahdollistamaan sen tuoman nautinnon myös muille. Tunneillani haluan innostaa ihmisiä ennen kaikkea löytämään tanssista voimavaroja ja iloa elämään.”

Lämpimästi tervetuloa mukaan tanssimaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin