Wera Malmivaaran Street Dance -workshop sunnuntaina 18. elokuuta

Jaa tämä kirjoitus

Wera Malmivaaran Street Dance -workshop Flamassa sunnuntaina 18. elokuuta!

Street Dance -workshop, keskitaso
Aika: su 18.8.2019 klo 16.00-17.30 (90 min)
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku
Hinta: 16 €
Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Veera on vahva tanssin ammattilainen, jolla on monipuolinen tausta tanssijana ja tanssinopettajana. Hän on vuoden 2015 hip hopin naisten soolotanssin Suomen mestari, Ladies of Hip Hop -festivaalin voittaja House-kategoriassa New Yorkissa sekä Porto World Battle Hip Hop ja House -kategoriassa Portugalissa. Veera on ottanut osaa lukuisiin battleihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on myös esiintynyt mm. lukuisilla musiikkivideoilla (mm. Anna Abreu ja Särre) sekä Benjamin Peltosen taustatanssijana. Viimeisin tanssiteos, jossa Veera on esiintynyt, oli Sonya Lindforsin koreografia ”Swag Lessons” Tanssivirtaa -tanssifestivaaleilla toukokuussa 2017.

Veera syntyi Jyväskylässä taiteilijaperheeseen ja ihastui äitinsä kautta teatterimaailmaan jo lapsuudessa. Veeran esiintyjän ura alkoi varhain lapsinäyttelijänä. Veera opiskeli tanssia Berliinissä Die Etage -teatterikoulun tanssitaiteen laitoksella.

Taiteen luominen tanssimalla merkitsee Veeralle irtautumista arjen rutiineista ja elinikäistä matkaa vapaan tunteen parissa: ”Tanssi ja näytteleminen kuljettaa mukanani kaiken sen, mitä olen kokenut ja nähnyt.” Tanssi tekee Veeran onnelliseksi, koska se on kaikille yhteinen kieli: ”Ei ole väliä mistä olet kotoisin voit aina jakaa tunteita ja iloa tanssin kautta. Tanssi yhdistää meitä. Tanssilla saat vapauden tunteen ja musiikki tekee siitä vielä voimakkaamman kokemuksen. Tanssi lisää positiivista ajattelua, joten se on myös terveydelle parasta.”

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin