Flaman syksyn 2019 aikataulu on nyt julkaistu!

Jaa tämä kirjoitus

[av_image src=’https://flama-fi.hel9.wp-cloud.dev/wp-content/uploads/2019/07/UUSI-JA-VALMIS-1030×708.png’ attachment=’19976′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jy0050gn’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-uhgqsl’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Flaman syyskausi alkaa maanantaina 2.9.2019 ja ensimmäisen viikon aikana 2.–8.9.2019 meillä on maanantaista perjantaihin Flaman tutustumisviikko: kaikki tunnit vain 6 €/h!

Varaathan tuntisi ajanvarausjärjestelmämme kautta. Varaaminen ei edellytä aiempaa asiakkuuttamme.

Aikataulu on voimassa 2.9.–13.12.2019. Isänpäivänä su 10.11.2019 ja itsenäisyyspäivänä pe 6.12. ei ole tunteja.

Tiesithän, että viikkotunneillamme ei ole erillisiä kurssi-ilmoittautumisia, vaan esim. 10 kerran kortilla voit käydä millä tahansa tunnilla silloin kun sinulle parhaiten sopii! Poikkeuksena on maanantai-iltojen 6 viikon parisalsakurssi ja Maritzan commercial dance -kurssi, tiistai-iltojen 6 viikon kizomba- ja sembakurssit sekä keskiviikon paribachata-kurssi, joille on erillinen kurssi-ilmoittautuminen. Myös sunnuntaiden alkeistason parisalsatunneille suosittelemme säännöllistä osallistumista heti kauden alusta alkaen.

Mikäli aiot tanssia useamman tunnin viikossa suosittelemme hankkimaan koko syyskauden anytime-oikeuden, jolla pääset osallistumaan kaikille viikkotunneillemme.

Katso tuntikuvaukset täältä. Jos sinulla on kysyttävää tunneista laita viestiä: [email protected]

Uutuutena tulevana syksynä meillä on muun muassa Roosa Ouvisen Lyrical Jazz -tunti, Sarianna Jakobssonin Pilates, Lotta Lähteenmäen Voguing-tunti sekä Pinja Simolan bachatatunnit.

Upea tanssisyksy tulossa! Olet sydämellisesti tervetullut tanssimaan Flamaan!
[/av_textblock]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin